Arama sonuçları: *

1. n7cati

ddr4 sistem almak 2024 de ölü yatırım mı?

Eğer alacaksanız şu şekilde bir ram yükseltmesi yapmanızı öneririm :
  2. n7cati

Çözüldü✓ Sisteme eklenecek bir şey varmı

Ssd yükseltmenizi öneririm , veya slot var ise 2. bir m2 ssd almanızı öneririm. Ek olarak sıvı soğutucu yada kaliteli bir hava soğutucu kesinlikle öneririm.
  3. n7cati

Hazır kasa aldım ne yapayım

Ekran kartı nvidia ise geforce experience yükleyin driverleri güncelleyin. Biosa girip bios sürümünü kontrol edin güncel değilse güncelleyin. Furmark testi vs yapabilirsiniz ekran kartı için
  4. n7cati

Abdullah Abiden AL-SATÇILARA Müdehale

Adam ucuza sistem çıkarayım durumu kötü olan kardeşlerim güzel bir sisteme dahil olsunlar diye uğraşıyor ama bunuda 1-2k tl kazanmak için suistimal eden kişiler var üzücü
  5. n7cati

Abdullah Abiden AL-SATÇILARA Müdehale

Eninim çok al-satcılar ağlayacak ama hakediyorlar gerçekten yetti artık. Herşeyin bir sınırı var bunu uzun vadeli ticarete döküyor adamlar direkt.. Abdullah abiyi tebrik ediyorum fakat bir yandanda üzülüyorum hem insanlara iyilik yapmak için uğraşıyor hemde bu al-satçılar ile uğraşıyor...
  6. n7cati

💥 Modart M9 12400f Sistem Geliyor 💥

Bence min 650w koyulması lazım yoksa sorun çıkabilir
  7. n7cati

💥 Modart M9 12400f Sistem Geliyor 💥

Kasım ayından beri sistem çıkaracağız diyor modart , gelip 3060 veya ti çıkarması yakışmaz diye düşünüyorum , normalde kasım ayında çıkaracağız diye paylaşım yapmışlardı onu beklemek için bir sürü sistem kaçırdım fakat daha yeni çıkartıyor :D. En az 3070 veya ti beklerdim ben.
  8. n7cati

Çözüldü✓ Gençer Gaming rezilliği mert bayantemur

Bu gencerden hiçbirşey alınmaz hayatımda bu kadar dandik site çok az gördüm , hazır sistem yollayıp anakartı düzgünce vidalamadan gönderiyorlar yazık gerçekten.
  9. n7cati

Tebilon AMD 5600-XFX 6700 Sistem Alınır mı?

Başka bulamazsanız alın derim fiyatına göre güzel bence , tamamen araştırın belki daha iyiside vardır .
  10. n7cati

16.999,92 TL 3060 Tİ SİSTEM | Mert Bayantemur

F/p değil ama yinede bu sistemler yılbaşından sonra bu fiyatlara olmayacak tekrardan cidden son fırsat ürünü , gidip gamegarajın sistemlerini alacağıma bilindik parçaları olan gigabyte 3060 ti olan sistemi alırım daha iyi anlayacağın.
  11. n7cati

16.999,92 TL 3060 Tİ SİSTEM | Mert Bayantemur

Fiyata göre fazla bile 🥶 1672414816 Ne alınmaz kardeşim inno ekran kartlı sistemleri game garaj 17.5 a felan satıyor çoğu parça da kötü , bu sistemde en azından bilindik parçalar var ve fiyatı gayet iyi gigabyte 3060 ti var boş yapmayın ya valla 1672414855 Madem alınmaz bulsana 17kya bu...
  12. n7cati

Md4 Vi̇deosu Paylaşildi!!!

3050 yerine rx 6600 felan olsa iyiymiş bence
  13. n7cati

Vatan 3070 Sistem 15999 TL

Bitti stok 30 saniyede :D
  14. n7cati

1 ay önce sistem almasam direkt alırdım valla çok süper sistem
  15. n7cati

Birde lhr olunca performansı düşük mü oluyordu yanlışmı hatırlıyorum?
  16. n7cati

Ama stok gelip bitmiş sanırım yada daha gelmemiş
  17. n7cati

19K pc alıcagım bu iyi mi

Kasa değişti hocam + anakart a520m oldu fakat tek kasanın fiyatı yansıdı , ssd yükseltin alın geçin ben aldım bugün 7 de 1670270381 18.600 e aldım ekran kartı 3 fanlıydı fakat cok sorun olmaz neredeyse aynı , ssd yükseltin alın bence güzel kasa değer bu fiyata
  18. n7cati

TECHNOPAT-TN3 hazır sistem ho go ?

2kda imkanı yok yapmaz hocam merak etmeyin 1kda bile %10-20 yapar en fazla
Top Bottom