Arama sonuçları: *

1. N

(ANKETLİ) !!! ABDULLAH ÜST DÜZEYE YAKIN HARİKA BİR F/P SİSTEM Gelir mi?

Sizin gibi bütçesi yüksek olanlar çok zorlanmazlar. Standart bir f/p sistemi, özelleştirerek istediğiniz hale getirebilirsiniz. Hatta itopya mağazasında bile kendiniz sistem toplayabilirsiniz. O şekilde de indirim yapıyorlar. Ayrıca yine itopya ve benzeri sitelerde üst seviyede toplanmış kasalar...
  2. N

🔥VOK SCHOOL RTX 4060 SİSTEM ÇIKTI 15499 TL🔥

Ben de “ürünün stoğu kalmadığından sistem satışa kapatılmıştır. “ diyor…
  3. N

DA'nın yeni sistemi hakkında eleştiri.

Dediklerinize katılıyorum. Şahsen bir önceki sistemi gencer gaming ile anlaşılmış olmasından dolayı almadım. Bu sisteme de yetişemedim, aslında yetiştim ama kart bilgilerini girinceye kadar stok bitti. Sonra stok var dendi, yine alamadım filan. Ancak neden alamadım diye hiç üzülmedim. Msi sistem...
  4. N

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

https://www.itopya.com/teknopanda-karakiz-7_h24133 Bu var 4060'lı sistem olarak.
  5. N

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Geçen kış f/p sisteminde, insanlar İstanbuldan,Boludan,Kayseriden,Konyadan Ankaraya sistem almak için gelmişti. Gece 12 civarında sıraya giren vardı. Ben de bu sistemi istemiştim, nasip olmadı. Ankaradayım, asla sıraya girip saatlerce beklemem. 2-3k fazla verir, başka bir sistem alırım.
  6. N

PARA İADESİ DEĞİL SİSTEMİ İSTİYORUZ - GG

Dün cepa avm de bir firmanın indirimi dolayısıyla izdiham yaşandı. İnsanlar saatlerce kuyrukta beklediler ancak stok azlığı nedeniyle en önceden gidip sıra numarası alanlar , istediklerini alabildiler. Ancak orada da büyük mağduriyetler yaşandı. Gençergamingte de durum, sistemin algoritmasının...
  7. N

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

Akbankın yeni müşterilere 0,99 faiz ve oniki ay ödeme ile 10 bin tl kampanyası var. Dilerseniz ondan yararlanın. Hem faizsiz öder, hem de kart limitinize dokunmamış olursunuz.
Top Bottom