Merhabalar,
GencerGaming'de Donanım Arşivi'nin yeni sistemi satışa çıktı biliyorsunuz. Ancak ben ve bir çok insan iptal mağduriyeti yaşadı.
Bilmeyenler için durum şöyle;
Siparişleri verdik, paramız karttan çekildi ve ardından para çekilmesine rağmen iptal edildi.
Biliyorum bunun konuşulduğu bir ana konu var ama görüyorum ki bir çok arkadaşın derdi de benim gibi parayı almak değil sistemi almak. O yüzden bence bu konu üzerinden dikkat çekip
@GENCERGAMİNG 'den yanıt almalıyız. Benim gibi bu mağduriyeti yaşayan diğer arkadaşlardan da destek bekliyorum talebimizi duyuralım buradan.
@GENCERGAMİNG 'in verdiği cevap;
Yazılım hatası olduğundan paranın geri yatıralacağı.
Bu durum bir telafi değil tabii ki de para geri yatacak hem sistem gelmeyip hem paranın yatmayacak hali yok. En azından telafiye yakın bir şey yapmak istiyorsanız parasını ödediğimiz sistemleri gönderiniz. Kimisi benim gibi son limitle aldı şansını deneyemiyo başka stokla, kimisi taksitle aldı 6/12ay boyunca limiti dolacak gereksiz yere. Para telafi etmeyecek durumu. Hata elbette olabilir bizim beklediğimiz gerçekten telafi edilip sistemin gönderilmesi...
@Abdullah Hacıgül Abim çok güzel sistem çıkardın teşekkür ederiz. Bizimde mağduriyetimiz için yardım istiyoruz sendrn.