Neler Yeni

PARA İADESİ DEĞİL SİSTEMİ İSTİYORUZ - GG

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
Bu İşin Tek Çözümü Bu Mağduriyeti yaşayan kişilerin dekontlarıyla Abdullah reyise yada Sitedeki yetkiliye iletip kaç kişiyse o kişilere sistemlerini göndermeleri en çözümsel iş olacaktır , Abdullah reyis mantıklı ve hakaniyetli biri olduğu için bu mağduriyeti çözecektir, ben almadım sistem ama okudum yorumları

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,525
İsim
ArtiAnius
Haklısın kedeşim genel konuşuyor olsak forumda en çok aktif olan insan alsın evet ama şuan sıradışı bi durumla karşı karşıyayız o sebebden söyledim anlatbildim mi. Çünkü bi mağduriyet yaşadık burda hem sistemi alamadık 4 saat imiz çöp oldu üstüne birde paramız iade de edilmedi hemen . Bu sebeblerden dolayı zaten Abdullah foruma özel sistem yapacagını söyledi forumda ki aktiflik olayı bence bu konu kapsamında ikinci plana atılabilir biraz empati lütfen
Şey evet bende sistemin gercekten satılıp satilmadigini görmek için 8 satışından sonra 9 satışına odaklandım o ara sinerji sistemin reklamını yaptım diye konum kilitlendi vb vb sonra 8 den sonra o sistem satisi patladı sistem stoğu kapatıldı falan 8.5 dan 10.45 e kadar sürekli f5 attım ama o sistemin 8.5 dan sonra bana satıldığını ve birinin aldığını kanitlayabilcek kimse yoktur o diğer 200 stogun hakkı yendi

ahmetbirs

80+ Bronze
Şey evet bende sistemin gercekten satılıp satilmadigini görmek için 8 satışından sonra 9 satışına odaklandım o ara sinerji sistemin reklamını yaptım diye konum kilitlendi vb vb sonra 8 den sonra o sistem satisi patladı sistem stoğu kapatıldı falan 8.5 dan 10.45 e kadar sürekli f5 attım ama o sistemin 8.5 dan sonra bana satıldığını ve birinin aldığını kanitlayabilcek kimse yoktur o diğer 200 stogun hakkı yendi
niye sen nerden biliyorsun stokları he he nerden biliyon bildirimi gelcek az sonra yere yat kafanı ellerinle korumaya çalış

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Bu İşin Tek Çözümü Bu Mağduriyeti yaşayan kişilerin dekontlarıyla Abdullah reyise yada Sitedeki yetkiliye iletip kaç kişiyse o kişilere sistemlerini göndermeleri en çözümsel iş olacaktır , Abdullah reyis mantıklı ve hakaniyetli biri olduğu için bu mağduriyeti çözecektir, ben almadım sistem ama okudum yorumları
Öyle bir şey olursa gencergaming batmanin eşiğinden döner.Onları tabii ki savunmuyorum ama mağdur sayısı çok ve ellerindeki parça sayısı belli.Her türlü aşırı zarar ediliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
HASAN AÇIKGÖZ
Benim sistemde iptal gözüküyordu suan onay bekleniyora dönmüş bir bakın isterseniz dönenler varmi

ogznny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Oğuzhan Yıldırım
@GENCERGAMİNG 'in para değil sistemi istiyorum mesajıma vermiş olduğu cevap;
"Merhabalar sistem siparişiniz bize düşmediği için fiyatı 0₺ olarak gözüküyor aldığınız parçalar vs herhangi bir şey gözükmüyor. yazılımsal bir hata olduğu için böyle oldu elimizden sadece parayı iade etmek geliyor."

Hangi sistem olduğu net şekilde ortada (Çekilen para ve saatten de belli zaten gözükmese bile) Para 0tl gözüküyor demişler iyide iade edeceğin para nerede o zaman? Sizin hesabınızda işte sitede gözükmemesi olmadığı anlamına mı geliyor? Elimizde parça kalmadı sıvadık mağdur edicez telafi umrumuzda değil demiyolarda yazılımsal sorun, 0tl gözüküyor elimizden bu geliyor vs. çocuk kandırıyolar sanki 😂 bu siteyi tercih edecekler 2 değil 3 kere düşünür artık.

@Abdullah Hacıgül seninde canın sağolsun abi hiç zorlama boşa bunlardan bişey olmaz 🙏🏻

EROL91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
dursun erol
arkadaşlar yanlış anlamayın ama gencergaming bu yaptığı ilk değil HaQQuS da böyle bir sistem çıkartmıştı 200 stok felan sırf reklam almak için onda da aynı sorunlar oldu güvenilir firma değil reklam için yapıyor

Ysuflix

80+ Gold
arkadaşlar mağduriyet olabilir ve gayet normal. Türkiye'nin en büyük FP sistemi yapıldı ve Türkiye'nin en büyük topluluğu linke atladı. İnanıyorum ki Abdullah abi işin peşini bırakmaz çözer. GençerGaming'te mağdur etmez diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,674
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom