Arama sonuçları: *

1. O

KING 5 Ayın Sistemi Geliyormuş

ileri görüşlümüsün mübarek
  2. O

4300 TL ye şaka gibi sistem :)

Ama 4300tl ye eba katili sistem zor hak vermek lazım baksana canavara her sekmeden eba açılır rahatça :)
  3. O

Çok ciddiler hatta birilerine reklam yaptırtacak kadar :)
  4. O

Valla öyle haklısın bende senin gibiydim bu forum sagolsun
  5. O

Ya harbiden öyle mesela ben staj da calisiyroum o parayla sistem diziyorum tüm tavsiyeleri forumdan aldım işlemci hariç sizden tavsiye ala ala bende öğrendim çözdüm çok şükür keşke millette foruma gelip tavsiye alsa ve bendede SSD PSU kasa kaldı onuda halledicem bu ay sonu inşallah ve Corsair...
  6. O

:D rx 550 overclock yaparsan 3090 ı geçiyor moruk :D
  7. O

Ben ona inanan insanlara üzülüyorum gerçekten çok yazık ya buna para verilir mi
  8. O

İsim vermek istemedim ama doğru da millete yazık ya alan olduysa üzüldüm
  9. O

https://www.izoly.com/izoly-legend-i3-10100f-8gb-240ssd-rx550-4gb-24-gaming-bilgisayar Bunu bir youtuber paylaştı ve 92bin aboneye sahip gerçekten bunu görüp alan olduysa büyük bir kul hakkı nasıl böyle bir şey önerebiliyorlar aklim almıyor
  10. O

donanım arşivi yeni sistem toplaması hakkında

valla pusuda yatman lazım kardeşim O sistemi alman için eğer video ilk Çıktığı gibi linke tıklar sipariş verebilirim dersen bekle ama yok yapamazsan iyi bir sistemin varmış madem aklında Onu al
  11. O

240 Gb SSD Önerisi ?

2ssd tavsiye edebilirim arkadaşların dediği gibi patriot burst yada apacer ama patriot daha uygundur onu almanı tavsiye ederim
Top Bottom