Neler Yeni

4300 TL ye şaka gibi sistem :)

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
Bunu bir youtuber paylaştı ve 92bin aboneye sahip gerçekten bunu görüp alan olduysa büyük bir kul hakkı nasıl böyle bir şey önerebiliyorlar aklim almıyor
Rx550 gördüğümde kahkahayı bastım

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben ona inanan insanlara üzülüyorum gerçekten çok yazık ya buna para verilir mi
Verilmez. İşte bu yüzden sistem alınmadan buraya sorulması sanırım en doğru fikir olacaktır. Anne babaları karne hediyesi doğum günü hediyesi diye resmen çocuklarına rezalet sistemler alıyor. Para kolay kazanılmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 FePeSe altına düşmez dimi ab... O kadar para veriyoruz.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Verilmez. İşte bu yüzden sistem alınmadan buraya sorulması sanırım en doğru fikir olacaktır. Anne babaları karne hediyesi doğum günü hediyesi diye resmen çocuklarına rezalet sistemler alıyor. Para kolay kazanılmıyor.

480p en düşükte 100 fepese

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun

Ya harbiden öyle mesela ben staj da calisiyroum o parayla sistem diziyorum tüm tavsiyeleri forumdan aldım işlemci hariç sizden tavsiye ala ala bende öğrendim çözdüm çok şükür keşke millette foruma gelip tavsiye alsa ve bendede SSD PSU kasa kaldı onuda halledicem bu ay sonu inşallah ve Corsair spec delta 550w 80+ SSD de patriot burst 480gb alıcam

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ya harbiden öyle mesela ben staj da calisiyroum o parayla sistem diziyorum tüm tavsiyeleri forumdan aldım işlemci hariç sizden tavsiye ala ala bende öğrendim çözdüm çok şükür keşke millette foruma gelip tavsiye alsa ve bendede SSD PSU kasa kaldı onuda halledicem bu ay sonu inşallah ve Corsair spec delta 550w 80+ SSD de patriot burst 480gb alıcam
Hayırlı olsun hocam. Ben de bu foruma katılmadan önce tam bir donanım cahiliydim. Sorunlu SSD'ler AVANTRON gibi saçma sapan markalarda sistemlere bakıyordum. Bu forum bana çok şey kattı. Buradan tavsiyeler veren herkese çok teşekkür ediyorum...

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Hayırlı olsun hocam. Ben de bu foruma katılmadan önce tam bir donanım cahiliydim. Sorunlu SSD'ler AVANTRON gibi saçma sapan markalarda sistemlere bakıyordum. Bu forum bana çok şey kattı. Buradan tavsiyeler veren herkese çok teşekkür ediyorum...
Valla öyle haklısın bende senin gibiydim bu forum sagolsun

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
489.81$ + KDV ciddimi bunlar?

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim