Arama sonuçları: *

1. pejura

DA-G4 alanlar bilgisayar gelince yapması gerekenler

Ben sadece voltaj ile mhz ayarladım. 2 gündür 4.00 da kullanıyorum 4.2 hızda işlemciyi uzun süre çok yüksekte yorar diye kullanmak istemedim. 4.00 da bütün işleri görüyor. Kardeşim 3 gündür full oynuyor ona hediye almıştım zaten, işlemci daha 50 derece üstünü görmedi.
  2. pejura

Geldiği gibi kurmadan stok fanı çıkardım, aldığım fanı taktım. İşlemcim 48 derece üstünü görmüyor çok şükür. Ayrıca voltaj düşüklüğünü amd ryzen master programından da yapabiliyorsunuz bios falan kasmanıza gerek yok. 4.2 ghz 1.188 de alıyorum. Hoşuma gitti sistem denk gelse bir tane daha...
  3. pejura

Rgb fanlar benim kasada içeriden değişiyor her seferinde kasanın camını söküp içerden mi değiştiricez :D :D
  4. pejura

Sonucunuz nasıl oldu? Başarılı şekilde sonuç alabildiniz mi ona göre yapacağım bende
  5. pejura

Hocam bu voltaj düşürme ayarlama vs ile ilgili detaylı bir video var mı ? Veya görsel rehberde olabilir. Youtubede bir sürü video var herkes ayrı saçmalamış, şuraya girdim şunu yaptım diyor işlem yaptığı sayfayı bile göstermiyor.
  6. pejura

G4 sisteme windows 10mu 11mi

11 Kurabilirsin. Tüm hatalar daha düzeltilmedi ancak yeni teknoloji ve görsel olarak daha hoş bir arayüzü var.
  7. pejura

DA-G4 Sistem geldikten sonra yapılacakları detaylı anlatan bir rehber yok malesef. Herkes ısı düşürmeyle ilgili binlerce video çekmiş, bence bu konuda güzel bir rehber yapılabilir.
  8. pejura

Sistem geldiğinde ne yapmalıyım

Dün sistemi sipariş verdikten sonra ek olarak , https://www.itopya.com/amd-wraith-prism-led-rgb-islemci-sogutucu_u15061 bunuda sipariş verdim. Hem rgb olarak iyi bir hava katıyor hemde performans testlerinde oldukça başarılı olduğunu gördüm. Umuyorum güzel sonuçlar verir.
  9. pejura

Sistem henüz elime ulaşmadı ama bu son 2 sistemde çok fazla sorun başlıkları okumaya başladım. Bu sorunlar kişilerle alakalıda olabilir, yani bahsetmek istediğim driverların eksik olması, güncellenmemesi gibi durumlarda etken olabiliyor. Ancak çok fazla benzer sorun varsa o seride bir hata...
  10. pejura

Aynı sistemi kullanan ortalama 400-500 kişi var. Aslında bu konuda bir rehber oluşturulabilir. İşlemci soğutucusunun yeterli gelmediğini belirtenler olmuştu, bu noktada sistemi kullanan arkadaşların yorumu daha kıymetli olacaktır.
  11. pejura

50 ADET G4 SİSTEM 9999₺'DEN SATILACAK

Öncelikle abdullah hocama teşekkür ederim. Sistemi hediye olarak aldık. Forumda vakit geçiren birbirine yardım eden insanlar için güzel bir etkinlik oldu. Bence bu yöntem oldukça başarılı. Sonra ki sistemlerde, bu şekilde yapılsa ihtiyacı olan daha fazla kişi faydalanır diye düşünüyorum. Örneğin...
  12. pejura

Çok şükür alabildim :) Eline sağlık kral hayır dualarım seninle
  13. pejura

Ürünün linki var mı?
  14. pejura

Bir sonraki DA sistem hk.

Tanımadığın insanlara dayılık yapma şeklinde cümle yazıyorsun, 2 dakika sonra tanımadığın insana kudurmuş şeklinde hakaret içeren cümle ile hitap ediyorsun. O kadar düşük bir zeka seviyen var ki 5 dakika içerisinde yazdığın 2 cümlen bile kendi kendiyle çelişiyor. :) Çünkü sadece cevap vereyim...
  15. pejura

Dayılık yapma diyor, hayırdır diye mesaj yazıyor :D Sen kimsin bana hesap soruyorsun ? Konu sahibi gereken cevabı vermiş seni ne ilgilendiriyor? Klavyede adam kesilme. Aslan parçası falan diye mesaj yazıyor bide :D :D ergen seni
  16. pejura

Beni rahatsız eden bir şey yok da bundan sanane ????
  17. pejura

Senin derdin bir önceki çıkan sistemi alamayışından kaynaklı olarak elinde ki para ile hemen sistem almak. Boş yapma falan tarzında konuşacak kadar da ukalasın ayrıca.
  18. pejura

Adam sistem yapacağını belirtiyor. Tarih bile belirtmeye başlamışlar. Akıl veren bile var
  19. pejura

Donanım arşivi G4 geliyor

İnşallah insanları mutlu eden bir sistem çıkar ortaya. Bundan şüphemizde yok zaten :) Ben kendi fikrimi paylaşayım, 3060 veya 3060 Tİ seviyesinde bir ekran kartı olmazsa sistemi almayı düşünmüyorum :) Başkasının işine yarar inşallah.
  20. pejura

Donanım arşivi G4 geliyor

İnşallah sizle aynı fikirdeyim.
Top Bottom