Neler Yeni

Sistem geldiğinde ne yapmalıyım

Lineless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Efe Enes
İtopyadan G4 aldım. Bilgisayar geldiği anda ne yapmalıyım. Hangi ayarlar yapılmalı ben fazla bilmiyorum.

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Aynı sistemi kullanan ortalama 400-500 kişi var. Aslında bu konuda bir rehber oluşturulabilir. İşlemci soğutucusunun yeterli gelmediğini belirtenler olmuştu, bu noktada sistemi kullanan arkadaşların yorumu daha kıymetli olacaktır.

Lineless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Efe Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sistemi kullanan ortalama 400-500 kişi var. Aslında bu konuda bir rehber oluşturulabilir. İşlemci soğutucusunun yeterli gelmediğini belirtenler olmuştu, bu noktada sistemi kullanan arkadaşların yorumu daha kıymetli olacaktır.
Aga baya sıkıntı yaşayan olmuş biraz endişelendim bende

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Aga baya sıkıntı yaşayan olmuş biraz endişelendim bende
Sistem henüz elime ulaşmadı ama bu son 2 sistemde çok fazla sorun başlıkları okumaya başladım. Bu sorunlar kişilerle alakalıda olabilir, yani bahsetmek istediğim driverların eksik olması, güncellenmemesi gibi durumlarda etken olabiliyor. Ancak çok fazla benzer sorun varsa o seride bir hata olduğunu gösterebilir. Detaylı bir inceleme yapmak lazım.

Farway

80+ Silver
Boş telaşeler. Evet 3600 stok fan yetersiz ama UV veya 300 lira daha verip bir soğutucu alarak basit şekilde çözülebilir.

Geldiğinde hazır kurulmuş olarak gelecek anladığım kadarıyla zaten onlar herşeyini kurup yollarlar sen al 15 dakika Prime95 15 dakika Furmark test yap, Hardware monitörüde indir ısıları bir kontrol et. O kadar hayırlu uğurlu olsun. Bit windows pro lisans alabilirsin onlar deneme kurmuş olur.

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Boş telaşeler. Evet 3600 stok fan yetersiz ama UV veya 300 lira daha verip bir soğutucu alarak basit şekilde çözülebilir.

Geldiğinde hazır kurulmuş olarak gelecek anladığım kadarıyla zaten onlar herşeyini kurup yollarlar sen al 15 dakika Prime95 15 dakika Furmark test yap, Hardware monitörüde indir ısıları bir kontrol et. O kadar hayırlu uğurlu olsun. Bit windows pro lisans alabilirsin onlar deneme kurmuş olur.
Dün sistemi sipariş verdikten sonra ek olarak , https://www.itopya.com/amd-wraith-prism-led-rgb-islemci-sogutucu_u15061 bunuda sipariş verdim. Hem rgb olarak iyi bir hava katıyor hemde performans testlerinde oldukça başarılı olduğunu gördüm. Umuyorum güzel sonuçlar verir.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren

Farway

80+ Silver

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
image.jpg

Suan win10 kuruyorum güncellemeleri komple yapacağım ondan sonra islemci silikon modeline bakicam bronz gold silver platinum dimond şeklinde gold ve üstüyse ufak bir oc yapip stabil hale getirecem bronz ise uv yapip 3.8 ghz kullanaacagim

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
İtopyadan G4 aldım. Bilgisayar geldiği anda ne yapmalıyım. Hangi ayarlar yapılmalı ben fazla bilmiyorum.
Öncelikle Windows 10 home kurulabilir. Sonrasında işlemci soğutucusu yetersiz geldiği için işlemci undervolt yapılabilir. Bu işlemler bittikten sonra sistemi kullanmaya geçebilirsiniz.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Suan işlemcim 70 derece ve sadece güncelleme yapıyorum işlemci silikon testinden sonra uv yapicam

Farway

80+ Silver

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Güncelle ve indirme yapıyorum 1.4 volt cekiyor çok normal bu değerler bence stok soğutucu yetmiyor bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,112
Üyeler
165,933
Son üye
RafaSilvaa
Top Bottom