Arama sonuçları: *

1. P

DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

Kanka sattık mağazada adam geldi şuan pc hazırlanıyor alıyor attı bile parayı
  2. P

Hayır mağazadan almış sistemi dün çalışanla muhabbet geçti benim de öyle durum vardı dedim olur mu olur dedi sonra da satmaya karar verdim fazla kar koymadan çünkü usta birliğine gidicem bana teslim tarihi geç verdikleri için böyle oldu
  3. P

Adamla beraberdik satın almış sistemi sonra kurulum için tarih vermişler 3-5 gün sonrasına adam almaya gelmemiş 9 aydır hala bekliyor
  4. P

9500 a sattım bile ilanı koyduktan 5 dk sonra alan da satan da bence memnun 8900 e aldım çünkü saat 1 de adamla mağaza önünde buluşacaz belgeleri verecem
  5. P

Ben Aaa benim 10 binlik nerede ya 10 bine koydum onu eklememişsin
  6. P

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

gel kanka ödeme sırasındayım razer ile steelseries arasındaki bölümdeyim
  7. P

Kanka zor sıradayım ama söylemiyorlar ne kadar kaldı diye bitiyor gibi
  8. P

150 lira taksi verip gidiyorum 14 dk kaldı bakalım inş alırım
  9. P

PCH F6 SATMAK MANTIKLI MI? DAHA İYİSİ GELİR Mİ?

Adam isterse al satçı olsun zaten herkes hem fikir o konuda ama ben al sat yapmıyorum diyip her yerde al sat yapması değişik değil mi bak bende alım satım yapıyorum böyle al sat yapmıyorum demiyorum olay bu benim anladığım lafı çevirmeye gerek yok yani kimse kimseyi kandırmasın burda ne olacak...
  10. P

ModArt Pc - Al satcılar

Arkadaşın herhalde 1 haftada yüzde 10 dan fazla kazandıran bir yatırımı oluyor net herhalde bu kadar rahat ölü yatırım diyor
  11. P

ModArt Pc - Al satcılar

Aynen ölü yatırım şikayet etsene kimliğimi de atarım buraya Allah’ını seversen et de olmayan işimden olayım
  12. P

ModArt Pc - Al satcılar

Günah demen beni benden aldı kral
  13. P

ModArt Pc - Al satcılar

Gelmeden satılıyor kanka alıcı ile öyle anlaşabiliyorsun söyleyince vatan sistemi daha hazırlanmadı mesela benim ama alıcısı hazır parasıyla bekliyor
  14. P

ModArt Pc - Al satcılar

Aynen öyle sanki alanlar senden benden farklı bir şey yaptı da aldı hızlı ve şanslı oldu da aldı bu kadar basit 1661799215 Öyle durum olursa o tekrar fatura sahibine gönderir o da garantiye gönderir olur biter zaten garantilik durum çok olmaz böyle şeylerde
  15. P

ModArt Pc - Al satcılar

Vatan sistemine vatan çalışanları modartın sistemine hepsi al satçı derler ben vatan sisteminden aldım sattım bile biri ile anlaştım param güvende ile 12850 ye alacak ve çatır çatır yiyeceğim vatan çalışanıyım ya fndndndn ticaret bu ister alır ister çöpe atar o almış sonuçta 1661798784 Sanane...
  16. P

ModArt Pc - Al satcılar

Alan adamında belki paraya ihtiyacı var al sat yaptıktan gelecek paraya ihtiyacı var sanki hepsi al satçıya gidiyor herkese açılıyor sistem hızlı olan alıyor
Top Bottom