1.Ürün herkese açık yani her şahıs alabilirBunun gibi al satçılar yüzünden bissürü insan mağdur oluyor
1.Ürün herkese açık yani her şahıs alabilir
2.Arkadaş al satçı değil sadece bütçesine en iyi sistemi istiyor bu da herlesin hakkı.Belki ilerde daha f/p sistem çıkar mı diye soruyor.
dediğim gibi arkadaşlar amacım al sat değildi benim 15k alıcı çıktı size sorayım dedim bendeKar edenin anası ağlamaz. 15k da güzel fiyat, yeni sistemler gelir elbet ama dolar sıkıntı birden artarsa zarar edersin.
Bak bakım ne yazmış sistemi alır almaz1.Ürün herkese açık yani her şahıs alabilir
2.Arkadaş al satçı değil sadece bütçesine en iyi sistemi istiyor bu da herlesin hakkı.Belki ilerde daha f/p sistem çıkar mı diye soruyor.
Bak bakım ne yazmış sistemi alır almazadam satılıga koymamiski teklif gelmis .d
Aynen kardeşim ondan insan merak edemez mi aldığı sistemiBak bakım ne yazmış sistemi alır almaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak bakım ne yazmış sistemi alır almaz
Senin 2.maddene cevap olarak söyledim bunu sen yemek yemeye devam etNe susması la yemek yiyodum
İsterse al satçı olsun sanane
Yazdığım 1. Maddeyi oku
Adam isterse al satçı olsun zaten herkes hem fikir o konuda ama ben al sat yapmıyorum diyip her yerde al sat yapması değişik değil mi bak bende alım satım yapıyorum böyle al sat yapmıyorum demiyorum olay bu benim anladığım lafı çevirmeye gerek yok yani kimse kimseyi kandırmasın burda ne olacak sanki doğruyu söyleyince linç mi edecekler al sat yapıyor diyeNe susması la yemek yiyodum
İsterse al satçı olsun sanane
Yazdığım 1. Maddeyi oku
"aldın mı boruyu" desen daha iyi laf sokardın (!)
zaten amacım kullanmaktı ama 15k alıcı çıktı
sen insan degilmisin yemek yemiyomusun ?Senin 2.maddene cevap olarak söyledim bunu sen yemek yemeye devam et