Arama sonuçları: *

1. S

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

4070S, 14400F 32k bence güzel, nesini beğenmediniz anlamadım.
  2. S

Sizce şuana kadar yapılmış en f/p sistem hangisiydi ?

11.999 pch f6. i5 12400F RTX 3060. 30 saniyede stok bitmişti tüm sistem stoğu 50 tane falandı sanırım. Alabilmistim :)
  3. S

STOK Bitti. PCHocası 17.999TL 3070 sistem

PC'yi alacaklara hayırlı olsun soğutucu almayı unutmayın pişman olursunuz.
  4. S

Ana Konu 🖥️DA YENİ SİSTEM YAYINDA 9999'TL🖥️

Harika olmuş. Alanlara hayırlı olsun. Donanımarşivi'nin yaptıkları zaten ortada ama @GENCERGAMİNG 'i ayrıca tebrik ederim piyasaya yeni girip o kadar dişli firmalara karşı bunları yapmak kolay iş olmasa gerek. Kulaklıklara güzel bir indirim bekliyoruz @GENCERGAMİNG bey bilgisayarı topladık...
  5. S

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Valla hocam farklı forumlarda da denk geldim, kendim de çok kez konusunu açtım bana gelen 2 ram de sorunlu sürekli mavi ekran alıyorum. Ben de hemen hemen 1 senedir kullanıyorum. Özellikle 2-3 günde 1 ilk sistem açılışında oluyor, sonra sorunsuz çalışıyor ama can sıkıyor. Ramleri daha farklı bir...
  6. S

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

PC Hocası F6 almıştım, bunla çok benzer, SSD 500gb'dı yalnızca. Alan arkadaşlar dikkat etsin bu ram kronik sorunlu. Vatan özellikle mi yapıyor bilmiyorum ama geçen F6'yı alan bir kaç kişi mavi ekran hatalarıyla boğuşuyor ben dahil. Aldığım günden beri hata. Ram kronik bence, dikkat edin.
  7. S

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

Vatandan sistem aldım 8 ay önce 1 aya yakın bir süre sonra ancak kargolandı. Oluyor böyle şeyler :)
  8. S

GencerGaming DA-C2 oyunlarda çökme problemi

Ben de Vatan'dan aldığım sistem ram sorunu yaşıyorum. Ram'lerde sorun varsa direkt değişim isteyin.
  9. S

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Anlamadım, ne demek istediniz?
  10. S

Aynen benim de iptal oldu, bakalım ne olacak.
  11. S

Havale süresi ne kadar hakkımız var bilen var mı?
  12. S

Bir katakulli yok, her sistemdeki gibi başlamayın lütfen. Havale ile aldım, ödeme bekliyor kısmında. Eğer bütçeyi denk getirirsem ödemeyi yapıp alacağım ben mesela. Bir tane de tanıdığım abi aldı hem de mobilden, (aldım diyor, aldı mı almadı mı net öğrenir yazarım.)
  13. S

5 sayfadır banyo banyo diyorsun. Şansın en kötü şekilde işleyip tam sen banyoya girdiğinde video yayınlansa bile 40 dakikada banyodan çıkarsan bir şey kaybetmezsin. Gir gitsin banyoya.
  14. S

Türkiye'nin En İyisi !!! Bomba Sistem Gelecek

En pahalı kasaya en dandik sistemi kursaydın böyle yapmazlardı :)
  15. S

Modart PC'si Gelen Var mı?

Öncelikle attığınız görsel için teşekkür ediyorum, diğer konuya gelecek olursak elbette okumadan geçtiğimiz sözleşmeler içerisinde -Vatan bilgisayar özelinde söylemiyorum- satıcı firma her türlü hakkı saklı tutuyor ve tüm onayı üye olurken veriyoruz zaten iptal etseler bile belki bir hak iddia...
  16. S

Modart PC'si Gelen Var mı?

Sistemin fotoğrafı ve Vatan sipariş kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız? Ben vatandan ilk kez PCH F6 aldım ama sizin dediğiniz Vatan'dan daha önce sistem aldıysanız kabul etmiyorlar diye bir şey yok kim uydurmuş onu. Sanki bedavaya alıyoruz, satışa konan ürünü parayla alıyoruz istersem 8...
  17. S

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

@levon hocam elinize sağlık ben PCH sistemi almıştım ve yazdıklarınızdan sonra biraz ön yargıyla yaklaşmıştım ama son 2 gündür bu forumda verdiğiniz cevaplar ve çıkardığınız sistem gayet tatmin ediciydi. Emeğinize sağlık bundan sonra sizi de takipteyiz :)
  18. S

PCH sistemi alan kimsenin (ben dahil) pişman olacağını sanmıyorum bu fiyata aldığımız için. Bedava sistem dağıtılsa yine üzülmem. Daha iyisi daha uygun fiyata da olabilir ama pişman olmam aldığım için. Diğer sistemi alan arkadaşlar adına sevinirim :)
  19. S

Hadi bakalım dünkü PCH'dan sonra bir güzellik de buradan gelirse harika olur.
Top Bottom