Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
emre
Bende de öyle. Altta hafta içi 16 ile 18 arasında onaylanır yazıyor. Ekstra olarak vatanı aradım sordum ürün montajlı mı gelicek diye evet dediler demonte gelmesin dedim oda özel olarak belirtirim sadece ekran kartı normal gelicek oda zarar görmemesi için falan dedi.
bu kargo ile ilgili şeyleri okudumda sizce mağazadanmı alayım yoksa kargo ilemi birde sonradan mağzadan alma seçeneğini kabul ederlermi ?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
bu kargo ile ilgili şeyleri okudumda sizce mağazadanmı alayım yoksa kargo ilemi birde sonradan mağzadan alma seçeneğini kabul ederlermi ?
etmiyolar ikisinden birini tercih etmen lazım , web üzerinden satın alıp kargo vatan mağazasında gözükse bile teslim etmiyolar adrese göndermeleri gerekiyomuş

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Yusuf İslam
Benim sipariş onaylanmadı daha senin sipariş onaylandımı yoksa maazadanmı yaptım bu kagıdı verdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Online siparişle aldım seçeneklerde demonte gören var mıydı? Demonte alabilme şansımız var mıydı
Demonte yok ama ben aradım kayıt oluşturdular tamam dediler inşallah demonte gelir

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Benim sipariş onaylanmadı daha senin sipariş onaylandımı yoksa maazadanmı yaptım bu kagıdı verdiler

Demonte yok ama ben aradım kayıt oluşturdular tamam dediler inşallah demonte gelir
Demonte istemenizin sebebi nedir

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Yusuf İslam
Ben de ramleri satıp rgb ram takacağım ve elimde farklı marka bir dış kasa var onda toplamayı düşünüyorum. Demonte gelince ramleri kapalı kutu satabiliyorum
Bişey daha diyecegim biz demonte istedik ama inşallah anakartı güncellemek zorunda deyilizdir yani eski bir işlemciyle güncelleme yapmadan görüntü alamayız yarın arayım da ögreneyim

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Yusuf Bahadır
Bişey daha diyecegim biz demonte istedik ama inşallah anakartı güncellemek zorunda deyilizdir yani eski bir işlemciyle güncelleme yapmadan görüntü alamayız yarın arayım da ögreneyim
Öğrenince sana zahmet bana da bildir hocam, bu arada yarın pazar, ulaşamayabilirsin vatana

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Öğrenince sana zahmet bana da bildir hocam, bu arada yarın pazar, ulaşamayabilirsin vatana
BEYLER siparişin en altında 24 krş yazan şey montaj yapılması sanırım. O 0 tl yazarsa demonte gelir.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
PC Hocası F6 almıştım, bunla çok benzer, SSD 500gb'dı yalnızca. Alan arkadaşlar dikkat etsin bu ram kronik sorunlu. Vatan özellikle mi yapıyor bilmiyorum ama geçen F6'yı alan bir kaç kişi mavi ekran hatalarıyla boğuşuyor ben dahil. Aldığım günden beri hata. Ram kronik bence, dikkat edin.

Top Bottom