Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Hayırlı olsun hocam yükseltme yaptınız mı parçalarda?
Hiç bir parçaya yükseltme yapmadım hocam
Sinerji den rx 6700 XT almıştım aynı paraya 15 20 fps feda ederek daha kaliteli sistem bileşenlerini tercih ettim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satın alımı internetten mi yapmıştın? Yoksa direkt gidip mağazadan mı aldın?
Mağazadan gidip fiziksel olarak satın aldım
mağazada parçalar bulunduğu içinde sistemi anlık aldim hocam

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Hiç bir parçaya yükseltme yapmadım hocam
Sinerji den rx 6700 XT almıştım aynı paraya 15 20 fps feda ederek daha kaliteli sistem bileşenlerini tercih ettim :)

Mağazadan gidip fiziksel olarak satın aldım
mağazada parçalar bulunduğu içinde sistemi anlık aldim hocam

Thermaltake kasa nasıl dostum? Fanları, psu vs sessiz çalışıyor mu? Bir de kasanın ışıklarını kapatabiliyor muyuz?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
Bişey daha diyecegim biz demonte istedik ama inşallah anakartı güncellemek zorunda deyilizdir yani eski bir işlemciyle güncelleme yapmadan görüntü alamayız yarın arayım da ögreneyim
h610 yeni nesil b450 , r5 5600 deki gibi güncelleme olayı olmaz direkt kurabilirsiniz yani

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Thermaltake kasa nasıl dostum? Fanları, psu vs sessiz çalışıyor mu? Bir de kasanın ışıklarını kapatabiliyor muyuz?
Selamlar kasa çok sessiz çalışıyor ekran kartımın fani daha dönmedi oyuna henüz giremedim
Rgp fanlari kapatamadim sürekli çalışıyor :) basılı tuttum ama yapamadım Led ışıkları da aynı şekilde kapatamadim

Merhaba pc kurulumu sonrası
Monitörümun kasa ile ekran kısmına dikkatli bakınca windows ekranı ile arasında boşluk olduğunu gördüm yani tam ekran olmuyor gibi bunun sebebi ne olabilir?
Yardımlarınızı rica ediyorum görseli ekledim

Ekler

• IMG_0623.jpeg
    IMG_0623.jpeg
    1.9 MB · Hit: 96
Son düzenleme:

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Selamlar kasa çok sessiz çalışıyor ekran kartımın fani daha dönmedi oyuna henüz giremedim
Rgp fanlari kapatamadim sürekli çalışıyor :) basılı tuttum ama yapamadım Led ışıkları da aynı şekilde kapatamadim

Monitörümun kasa ile ekran kısmına dikkatli bakınca windows ekranı ile arasında boşluk olduğunu gördüm yani tam ekran olmuyor gibi bunun sebebi ne olabilir?

Bunun yeni sistem ile alakası olduğunu zannetmiyorum benim monitörüm ve zannediyorum ki çerçevesiz sloganıyla satılan bütün monitörlerde hatta TV'lerde de bu böyle. Birebir aynı siyahlık benim monitörümde de mevcut.

Cevap için teşekkür ederim bu arada.

Benim monitör de aynı o monitörle alakalı zannımca 1080p de kullanıyorsan zaten monitörle ilgilidir ( monitör de 1080p ise )

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Benim monitör de aynı o monitörle alakalı zannımca 1080p de kullanıyorsan zaten monitörle ilgilidir ( monitör de 1080p ise )
E bu kasa çerçeve oranı aşırı fazla değil mi nice tv monitör gördüm hiç birisinde bu denli bir aralık görmedim
Teşhir ürünler dahil inceledim
1920 1080p yaptım yine aynı inceleme.videosu yok monitörün olsa bakacağım ama.model olarak ise viewsonic 24" vx2418c

Bunun yeni sistem ile alakası olduğunu zannetmiyorum benim monitörüm ve zannediyorum ki çerçevesiz sloganıyla satılan bütün monitörlerde hatta TV'lerde de bu böyle. Birebir aynı siyahlık benim monitörümde de mevcut.

Cevap için teşekkür ederim bu arada.
Estağfurullah ne demek
istediğin bir test olursa yönlendirme sağla elimden geldiğince deneyeyim
Ama kasa çerçeve oranında ekrandaki durum beni rahatsız etti :)

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Yusuf İslam
Bizim sipariş hala onaylanmadı bekliyoruz

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
PC Hocası F6 almıştım, bunla çok benzer, SSD 500gb'dı yalnızca. Alan arkadaşlar dikkat etsin bu ram kronik sorunlu. Vatan özellikle mi yapıyor bilmiyorum ama geçen F6'yı alan bir kaç kişi mavi ekran hatalarıyla boğuşuyor ben dahil. Aldığım günden beri hata. Ram kronik bence, dikkat edin.
Ayni sistemi kullanıyorum hiç sorun yaşamadım şükür.

sfa_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Safa Taş
sipariş onaylanmadı bendede benzer parça kalitesinde 2060 + 12100F kullanıyordum yükseltme amacıyla aldım inşallah pişman olmam
(vatan youtube özel sistemi)

Top Bottom