ya ben bu kafayı anlamıyorum halka açık çıkan bir kasada neyin davası bu, eğer ben alabilmişsem kasayı istersem ibreti alem olsun diye benzin döker yakarım knk bu niye bu kadar dokunuyor
Bu gune kadar da nin bütün sistemlerini almış birisi olarak soyluyorum gencer gaming farklı cift monitör 2 pc den deneyebilecegin bütün hızlandırma taktikleriyle denedigim halde alamadım bu işte bir iş var
yok şu anlık bişey yok alanların st leri paylaşıyor abdullah abi millet sanki yarım ssat 45 dk zamanı var gibi sıvı soğutma 1 tb ssd upgrade falan yapmış garip cidden çok garip
gidince de patronun kendine ayırdıklarından almak istiyorum ben diye tm itopyanın sayfası çöküyordu ala alıyorduk alabildiğimiz kasa vardı 10 kasadan 5 ini aldım ben burda utanmasak biz kasa gönderecez parasını atıp
olm storyde birisi elini kolunu sallayarak sıvı soğutma ve 1tb ssd yapmış ya gençler bırakın ya biz 2 sn stok göremedik adamlar sıvı soğutma ladım diyor gencergamin kısa adıyla gg olmuştur.
knk mesaj ve reaksiyon sayısıyla ama nasıl bir ölçüye göre onu bilmiyorum ben gümüştüm bügün bu ksa konusuna çok yazım baya reaksiyon aldım ondan brozn oldum herhade