Neler Yeni

PARA İADESİ DEĞİL SİSTEMİ İSTİYORUZ - GG

ENESA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ENES ATEŞ
Yemin ediyorum tam anlamıyla fiyasko şuan saat 23.00 hayla sayfa ekleyip kaldırıp birşeyler saçmalyıp duruyorlar bazı ürünleri 21.30da da verdiler saniyelik. Şu saatten sonra al desende almam, insanların burnundan getirmeye birebirsiniz. her şey para olmamalı ben aponun yerinde olsam şimdiden videoyu kaldırırdım bunlara prim vermemek için. gencerin yaptıgını 10 yaşında çocuk yapmaz yok stok eksik yok parça eksik yok sayfa yüklenemiyor. Millete akşam akşam iyi eziyet ettiniz bravo.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Foruma özel sistem diyorsun da @Abdullah Hacıgül kanka şimdi benim ve benim gibü bazı arkadaşlarında forum rütbesi belki de yetmeyecek bunu da göz önünde bulundur lütfen
2021 den beri hesabın var ama sadece 15 mesajın var kanka azcık mesaj atsaydın be bu forumda aktif olanların hakkı neden yensinki zaten bronze üstüne çıkar o sistem

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
2021 den beri hesabın var ama sadece 15 mesajın var kanka azcık mesaj atsaydın be bu forumda aktif olanların hakkı neden yensinki zaten bronze üstüne çıkar o sistem
aynen ben boşta kaldımmı her yardımım dokunur hemde bişeyler öğrenerim diye giriyordum bronz olmuşum

kutsad006

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kürşat avcı
Yemin ediyorum tam anlamıyla fiyasko şuan saat 23.00 hayla sayfa ekleyip kaldırıp birşeyler saçmalyıp duruyorlar bazı ürünleri 21.30da da verdiler saniyelik. Şu saatten sonra al desende almam, insanların burnundan getirmeye birebirsiniz. her şey para olmamalı ben aponun yerinde olsam şimdiden videoyu kaldırırdım bunlara prim vermemek için. gencerin yaptıgını 10 yaşında çocuk yapmaz yok stok eksik yok parça eksik yok sayfa yüklenemiyor. Millete akşam akşam iyi eziyet ettiniz bravo.
Galerici adamlar sonuçta. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
vedat akalan
Gerçekten şuan mağduriyet var neden dersen atıyorum yarın Sistem çıktı güzel bişey siz alamayacaksıniz onu bu da iyi olmaz çözüm bulunması lazım bu firma da sıkıntılar var zaten müşteri hizmetlerinin de kötü olduğu yönünde söylentiler var ne kadar yanlış doğru bilemem ama çözüm gelecektir diye düşünüyorum Donanım Arşivi yönünde
Sen alabildinmi kardesim

Yykp005

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yakup Solak
Siparişi tamamladım ama sonra parça yok siye uyarı geldi. Bu sayfa ürünleri satışa çıkardı mı o da muallakta

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Farway

80+ Silver
Konumun kapatılması bile yok olan stokların kabullenildiğini gösteriyor abi gerçekten üzüldüm. Buralarda bir Gençer savunucusu vardı o arkadaşta keşke burada olsaydıda muhtemelen mağaza çalışanı... Neyse hayırlısı olsun beyler yarın mağaza önünde göreceğiz. Parasını verip sistemi direkt alamazsanız bence hiç almayın orada.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Ömür AYCIL
Benzer sistemi Gencerden alamayınca Sinerjiden 40 TL daha ucuza aldıktan sonra acaba iptalmi etsem diyordum iyiki etmemişim

Son düzenleme:

55can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can
Haklısın kedeşim genel konuşuyor olsak forumda en çok aktif olan insan alsın evet ama şuan sıradışı bi durumla karşı karşıyayız o sebebden söyledim anlatbildim mi. Çünkü bi mağduriyet yaşadık burda hem sistemi alamadık 4 saat imiz çöp oldu üstüne birde paramız iade de edilmedi hemen . Bu sebeblerden dolayı zaten Abdullah foruma özel sistem yapacagını söyledi forumda ki aktiflik olayı bence bu konu kapsamında ikinci plana atılabilir biraz empati lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,618
Üyeler
163,857
Son üye
Cheazy
Top Bottom