Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

🛑PCH GOAT SİSTEM RAKİPSİZ FİYATLA GELEBİLİR🛑

abi bu sistemin aynısı gelirse bana eski sisteminii hediye etsene :ROFLMAO:
  2. t1k3beratfatih

🛑PCH GOAT SİSTEM RAKİPSİZ FİYATLA GELEBİLİR🛑

4090 12gb ryzen 7 16gb :D kredi çekip alınır 27bintl
  3. t1k3beratfatih

karne zamanı ) yeni bir f/p sistemi gelir mi?

karne günü son f/p sistemi gelir mi yorum tahminlernizi bekliyorum
  4. t1k3beratfatih

Çözüldü✓ STOKÇLARA ÇÖZÜM GELMELİ

Olayım o degil ki yani adamlar sistemi çıkalı 15dk olmadan 2.3.4 tane alıyorlar sapık gibi sonra 1.2 lira kaar etmek için satılıyolar yaw kardeşim bıraksana şunu biz garibanlar alalım işte. Bana YouTube bildirimi yeni geliyor
  5. t1k3beratfatih

YouTube bildirimi da bana yeni geliyor..
  6. t1k3beratfatih

İsyan ediyorum artık abdulley abey yeni sistem getirdi hemen alındı ya w arkadaş buna. Bi çozum yok mu kart kısmına. Geldim tükenmiş dendi ya sonra bi baktim fiyat 15k cikmiş. İçimden sövdüm 1686413219 Bilmiyorum ihtiyacı olanda almiş olabilir kimsenin günahıni girmiyim ama bu söyledigim...
  7. t1k3beratfatih

PCH yeni sistemi alıcam DA sistemini kaçırdım

satmaya kalktıgımda zaman gene 11 12 bandında satabilirim o zaman ?
  8. t1k3beratfatih

PCH yeni sistemi alıcam DA sistemini kaçırdım

DA Yeni sistemi kaçırdım stoklar erimiş sizce PCH yeni çıkardıgı 8999 sistemi alınır mı ? (şuan10k felan ) ssd ile psu ekleyince 11 civari felan oluyor kasa sahibi olmadım ve şuan leptoplar da çok pahalı bi süre kasayla idare edicem bu kasayı satmaya kalktıgımda bana geri dönüşü ne olur ...
  9. t1k3beratfatih

Ana Konu DA-C3 YENİ SİSTEM - 11999 TL

:Dalamadım hiç bi sistem
  10. t1k3beratfatih

Ana Konu DA-C3 YENİ SİSTEM - 11999 TL

abiii bu fiyat nedir allah kahresin alamadım dolandırmış hiisediıyorum 1685560953 ne zmn sipariş verdin
  11. t1k3beratfatih

Çözüldü✓ Abdullah abinin yeni f/p sistem ne zaman çıkar ?

off gerçekten çok iyi olur öyel olursa nvida ekran kartı seçmemin tek sebebi render süresi çok rahat alıp uzerine kendi geliştirdikleri sistemi sırf bu yuzden nvida tercih ediıyorum amd ekran kartı bu özelli var mı bılmıyorum ama rtx serisinde çok hızlı
  12. t1k3beratfatih

itopya geçen indirime giren thermaltake kasa vardı psu felan iyiydi alamamıştım onu
  13. t1k3beratfatih

bügün storyisne atmış yeni sisitemi yakında çıkıcak diye bende merak etim foruma sorıyım dedim sizin tahminleriniz ne olur seçim sonrası f/p sistemi beklemıyordum açıkcası umarım bütçe olarak 17 18k olmaz beklentim 12.14 15 arası
  14. t1k3beratfatih

9K ya Pc toplamama yardım eder misin

9 bine ariyorsan parçaları saglam olup 2 el bakıcaksın genelikle insanların kullanmadigı parçalara bak bir de test iste.
Top Bottom