Arama sonuçları: *

1. walter

🟠 DONANIM ARŞİVİ: "BİLGİSAYAR FİYATLARI ACAYİP DEĞİŞECEK!"

temmuz ayının son haftaları piyasadan anlarız fiyatların ne yönde değişeceğini
  2. walter

🟠 DONANIM ARŞİVİ: "BİLGİSAYAR FİYATLARI ACAYİP DEĞİŞECEK!"

o fiyatlara apu alma zaten pişman olursun. 12kya düşmesi bile çok zor, bence mesela 12500 TL'ye donanım arşivi imzalı sistemler görebiliriz, veya pc hocası 12500 smokin sistem gibi. o fiyatlara düşmezse ağustos ayı gibi 2. el sistem topla bence.
  3. walter

DA-G9 SE sistem 17.999tl

İşlemci performans farkını ne yapıcaz peki :DD??
  4. walter

16K TL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-gaming-v3-ryzen-5-5500-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-35895
  5. walter

Donanım arşivi imzalı orta giriş segmenti sistem gelecekmi ?

yok ondan değil beş tane falan sistemi almayı denedim site çöktü ya da stok anında bitti yoksa kart hazırdı saniyesinde girdim ama alamadım
  6. walter

giriş orta olursa ve de da imzalı olursa anında biter geçtiğimiz bir yıl içinde 5 tane sistem almayı denedim hiçbirini alamadım en sonunda bu ağustos alabildim.
  7. walter

bence kasımın ortalarında 13 14k civarı sistem gelebilir
  8. walter

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

burda abdullah abiden bahsediyoruz ve bu sistemi övdü baya o yüzden alacaklar güzel fiyatlar görücekler.
  9. walter

fazla abartıyorsunuz gençeri bence yaptıkları fiyatları düşününce görmezden gelirdim.
  10. walter

Arkadaşım için PC önerisi

arc a750 olanı alsın directx 9 oyunlarda sorun yaşarsa dxvk diye bir şey var fpsyi çoşturuyor intel kartlarda.
  11. walter

🔥EN İYİ 4060 SİSTEM TEKNOPANDA KARAKIZ-7 🔥

12100f bile geçiyor 5500ü 13100f 5600e yakın bir işlemci oyun kanadında.
  12. walter

harizan ayındaki sistemde bu yazı çoşturucaz demişti bende baya beklemiştim sonunda modart arc sistemi aldım ama şuan aşırı merak ettim bence 14 k civarında 3060 ti bile gelebilir çünkü donanım arşivi imzalı 1693664481 stok 200 de olabiliyor 1000 de olabiliyor ama stok ne olursa olsun almak çok...
  13. walter

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 + radeon rx 6500 xt 13.000tl alınır mı ?

valla ben çıktığı gün hiç özelleştirmeden aldım stok biter diye ama ek atmışlar 1 tb ssd yükseltirdim :D
  14. walter

🔥🔥PCH GOAT geliyor (Fiyat Performans Kralı) +1000 STOK

Doğum günün kutlu olsun bu arada dostum
  15. walter

🔥🔥PCH GOAT geliyor (Fiyat Performans Kralı) +1000 STOK

Modart sistemi aldığım için pişman olmam umarım 🙃
  16. walter

Sizce bu sistemde hangi upgrade yi yapmalıyım?

Dostum açmadan en fazla ne kadara satabilirizki
  17. walter

Sizce bu sistemde hangi upgrade yi yapmalıyım?

İleride ekran kartını yükselteceksen 12400f yap şahsen ben değiştirmedim belki ileride 3060 veya 6600 ile takaslarım.
Top Bottom