Umarız giriş orta seviye gelir.bence kasımın ortalarında 13 14k civarı sistem gelebilir
@Abdullah HacıgülDonanım arşivi imzalı orta giriş segmenti sistem ne zaman geleceği hakkında bilginiz var mı ? Veya gelecekmi ? Ne zaman gelir ?
giriş orta olursa ve de da imzalı olursa anında biter geçtiğimiz bir yıl içinde 5 tane sistem almayı denedim hiçbirini alamadım en sonunda bu ağustos alabildim.Umarız giriş orta seviye gelir.
Aynen sana katılıyorum bu ara çok geldi.1-2 ay daha D.A imzalı veya inceleme farketmez, sistem gelmez diye düşünüyorum son zamanlarda baya sistem geldi çünkü. Ama Abdullah abi belki bizi şaşırtır yapar belli olmaz
giriş orta olursa ve de da imzalı olursa anında biter geçtiğimiz bir yıl içinde 5 tane sistem almayı denedim hiçbirini alamadım en sonunda bu ağustos alabildi
Bildirim açsaydın keşke alırdıngiriş orta olursa ve de da imzalı olursa anında biter geçtiğimiz bir yıl içinde 5 tane sistem almayı denedim hiçbirini alamadım en sonunda bu ağustos alabildim.
yok ondan değil beş tane falan sistemi almayı denedim site çöktü ya da stok anında bitti yoksa kart hazırdı saniyesinde girdim ama alamadımBildirim açsaydın keşke alırdın
Bence kasım ayında gelirDonanım arşivi imzalı orta giriş segmenti sistem ne zaman geleceği hakkında bilginiz var mı ? Veya gelecekmi ? Ne zaman gelir ?