Arama sonuçları: *

1. yigitrocks

1-2 Haziran da alıyorum

O zamana kadar sistemin fiyatı ucuzlayabilir de artabilir de. Şimdiden bir sistem seçip onu almayı beklemek saçmalık olur.
  2. yigitrocks

ModArt'ın son pcsi alınır mı

Vatan kazık bir yer. KDV indirimleri dışında alışveriş yapılmaz. 2 hafta önce Teknobiyotik'den sistem satın aldım ve 4 gün içerisinde mi ne geldi.
  3. yigitrocks

Teknobiyotik P1 2020 Kutu Açılımı&Montaj

Aynı kasaya sahibim. Ben ve 2 kullanıcı daha fanlarda sorun yaşıyoruz. Aslında abartıcak bir şey yok ama sadece sende yaşıyor musun öğrenmek istiyorum. Fanların hızları birbirinden farklı dönüyor. Bu durumu kontrol edip geri dönüş yapar mısın? Bu arada nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama öndeki...
  4. yigitrocks

Yeni tanıtılacak olan Fiyat Performans Sistem MD-2 olsun diyenler ?

Öyle bir sistemin bir daha gelme olasılığı yok :D
  5. yigitrocks

Baylar bayanlar lütfen bu PC alınmalı mı

İşlemciyi 1600, ekran kartını 1650 Super yapıp bunu al. Daha iyi. https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-e1-versiyon-2020-oyuncu-bilgisayari.html Edit: Sonradan gördüm seninki 8GB'imiş. Ama seninkinde birkaç sorun daha var. SSD kronik sorunlu, PSU pek önermem bilindik bi marka değil PSU...
  6. yigitrocks

Donanım Arşivi Sistemlerini Nasıl Buluyorsunuz?

Sistemler güzel ama bazen kronik sorunlu parçalar kullanıyorsun. Bu parçaların kronik sorunlu olduğunu en iyi senin bildiğini varsayıyorum ama neden kullandığına hala anlam veremiyorum.
  7. yigitrocks

DA Yeni F/P Sisteminde

Mümkün değil.
  8. yigitrocks

EL CAPİTAN FİYAT ARTIŞI

Dolar düşünce fiyatı düşücek mi? Yoksa klasik türk satıcıların yaptığı gibi dolar yükselince yükselt düşünce aynı fiyatta kalsın mantığı mı olcak?
  9. yigitrocks

Donanım Arşivi Yeni Sistem alınır mı??

Arkadaşlar dünyada bir kriz var herkesin ekonomisi kötü vs. diyorsunuz tamam eyvallah ama herkes bizim gibi para basmıyor. Amerika basıyor ama adı üstünde Amerika aga onlar bi şekilde altından kalkar ama biz kalkamıcaz. Bastığımız paraları nasıl telafi edicez çok merak ediyorum.
  10. yigitrocks

Donanım Arşivi yeni sistem çıkarıcak mı?

Yanlış anladınız sanırım. Ben kötü bir niyetle öyle bir cümle kurmadım. Tekrar bakarsan yazdıklarıma şakayla karışık bir biçimde konuşmuşum. Adam ister çıkarır, ister çıkarmaz ben buna karışamam. Sadece şakayla karışık bir şekilde ağzından tüyo almaya çalıştım o kadar. Hiçbir art niyetim yoktu...
  11. yigitrocks

Donanım Arşivi yeni sistem çıkarıcak mı?

Hikayelerinde "yeni sistem?" yazılarıyla birkaç bişey gördüm. Gerçekten yeni bir sistem geliyor mu yoksa boşuna mı bekliyoruz? PC toplıyacağım ve her gün benim zararıma oluyor. Eğer çıkartmıcaksan boşuna ümitlenip zamanımızdan olmayalım :D Birkaç gün önce 4500TL olan aklımdaki sistem şuan 4620TL...
  12. yigitrocks

Dolara inat Sistem ??

DA bence bizimle dalga geçiyor :D Sistem falan gelmicek. Bu dolar kurunda nasıl bir sistem toplayabilir ki allah aşkına birbirimizi kandırmayalım :D
  13. yigitrocks

Yeni DA sistem için pes etme zamanı

MD1 sistemi yakalayamadığım için çok ama çok pişmanım. Param vardı ama borç vermiştim. Alel acele borçları geri istedim ama 4 gün sonra anca toplayabildim. Malesef çoktan bitmişti stoklar. Ah bir denk gelseydi be...
  14. yigitrocks

Unlost Bilgisayarları

Tek cümle ile açıklayayım. Hepsi birer reklam ürünü. Sistemleri inceledim ve videoyu izledim. Adam bizim çıkardığımız sistemler o fiyat bandındaki en iyi sistemler diyor ama @Abdullah Hacıgül'ünde de instagram hikayesinde anlattığı gibi o fiyat bandında çok daha iyi sistemler olmuştu. Genel...
  15. yigitrocks

Bu bilgisayarı önerir misiniz?

Doğrudur. Ben hiç duymadım adını ama bu sıralar birçok sistemde görüyorum.
  16. yigitrocks

Bu bilgisayarı önerir misiniz?

Fiyat bandı çok düşük biliyorum ama ben bilinmedik markaların bileşenlerini almaya karşıyım. Bütçeniz buna el veriyorsa yapıcak bir şey yok ama ben olsam bilmediğim markaların bileşenlerini almazdım.
Top Bottom