Neler Yeni

Teknobiyotik P1 2020 Kutu Açılımı&Montaj

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
3600 olmasa bile 3500x tercih etsen çok daha güzel olurdu be, 2700x renderda efsane ama oyun konusunda 3500x ve 3600 aşağısında. Anladığım kadarı ile sen de oyun odaklı almışsın.

Mr Gmsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Ekrem Gümüşsoy
Selam arkadaşlar.

Geçen hafta aldığım P1 2020 sisteminin videosunu çekmiştim.İşler vs. dolayısı ile ancak yükleyebildim. Sistemin montaj videosunu da çekmiştim ama Abdullah reyiizinki kadar güzel olmadı. :D Onu belki sonra atarım. Suan sadece ssd var HDD alıp bütün güncel oyunları yükleyerek detaylı test videosunu da yayınlamayı düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Konu yeri yanlış ise affola, foruma baktım burdan daha uygun yer göremedim. Saygılar , sevgiler..

Sistem Özellikleri(Net olarak 4.846 TL);

- AMD Ryzen ™ 7 2700X 3.7GHz (Turbo 4.3GHz) 8 Core 16 Threads 20MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Prism RGB Soğutuculu)
- Galax GeForce GTX1660 Super (1-Click OC) 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı
- Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHz Anakart
- Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3000MHz XPG GAMMIX D30 Red RAM
- Adata XPG Spectrix S40G RGB 256GB 3500/1200MB/s NVMe M2 SSD
- Aerocool 500w 80+ Cylon Serisi Aktif PFC RGB Güç Kaynağı
- Dark Diamond PRO 4x12cm RGB Full Akrilik Ön ve Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası

Edit: Montaj videosu çektim ancak tek başıma olduğu için pek yeterli ve iyi görünmeyebilir kusura bakmayın..

Edit2: çoğu oyunu indirdim. 1 haftadır oyun indiriyorum :) şuan warzone iniyor. Forza ve Fortnite indireyim test videosu da hazırlarım. RDR2 cekecektim yalnız çok pahalı ve cracklisi daha çıkmamış.
Sistemden memnunmusun

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Hayırli olsun intro yaparken isim yazi yerine içerik ile kısa videolar koyabilirsin.
Teşekkür ederim, daha yen,y,z yavaş yavaş olur öyle şeyler. :)
3600 olmasa bile 3500x tercih etsen çok daha güzel olurdu be, 2700x renderda efsane ama oyun konusunda 3500x ve 3600 aşağısında. Anladığım kadarı ile sen de oyun odaklı almışsın.
Android studio vs. Render gereken programlarda kullanıyorum ve çoklu çekirdekte hala 2700x iyi. :) Oyunda da 3600 den 3500x ten çokta geride değil. O yüzden sorun değil. ;)
Sistemden memnunmusun
Daha memnun olmadığım bir kısmı olmadı. Sadece kasanın yan tarafı plastik temperli. Kapalı oldugu için işlemcinin sıcaklıgı ekran kartına vuruyor. Yan plastik kapagın işlemci ve ekran kartının oldugu kısma 6-7 delik açmayı düşünüyorum. Buna uygun neresi yapıyorsa artık. İçerideki sıcaklığı rahat bir şekilde versin diye. Sıcak dediysemde o kadarda olmuyor. 3 Haftadır oynuyorum neredeyse. 71 i geçmedi ekran kartı. İşlemci 65 i geçmedi Tam yük render oyun vs. dahil.

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
@pickpocket
Hocam Wraith Prism çok ses yapıyor mu? Bende almayı düşünüyorum ama ses konusunda emin değilim şuan sistemde Wraith Stealth var biraz ses yapıyor.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
@pickpocket
Hocam Wraith Prism çok ses yapıyor mu? Bende almayı düşünüyorum ama ses konusunda emin değilim şuan sistemde Wraith Stealth var biraz ses yapıyor.
Tam yükte hızlı çalışıyor fan. fan ses yapmıyor ama fanın verdiği havanın sesini duyuyorsun. Onun harici fanın kendine ait bir rahatsız edici sesi yok..

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
[QUOTE="pickpocket, post: 265798, member: 13897]
Android studio vs. Render gereken programlarda kullanıyorum ve çoklu çekirdekte hala 2700x iyi. :) Oyunda da 3600 den 3500x ten çokta geride değil. O yüzden sorun değil. ;)
[/QUOTE]
Aralarında oyun performansı olarak neredeyse 15 fps fark var maalesef. Dediğiniz gibi 2700x renderda önde fakat 3600 hemen ensesinde aralarında o kadar fark yok. Fakat tekli çekirdekte 3600 çok daha iyi. Youtube test videolarında da görülüyor.

Ekler

• 2700x.png
    2700x.png
    68.3 KB · Hit: 51
  • 3600.png
    3600.png
    68 KB · Hit: 61
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Berat Toprak
Instagram
instagram.com/toprakbugagirdi
Steam
TheTopraks
Twitter
marskadarhos
Selam arkadaşlar.

Geçen hafta aldığım P1 2020 sisteminin videosunu çekmiştim.İşler vs. dolayısı ile ancak yükleyebildim. Sistemin montaj videosunu da çekmiştim ama Abdullah reyiizinki kadar güzel olmadı. :D Onu belki sonra atarım. Suan sadece SSD var HDD alıp bütün güncel oyunları yükleyerek detaylı test videosunu da yayınlamayı düşünüyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Konu yeri yanlış ise affola, foruma baktım burdan daha uygun yer göremedim. Saygılar , sevgiler..

Sistem Özellikleri(Net olarak 4.846 TL);

- AMD Ryzen ™ 7 2700X 3.7GHz (Turbo 4.3GHz) 8 Core 16 Threads 20MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Prism RGB Soğutuculu)
- Galax GeForce GTX1660 Super (1-Click OC) 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı
- Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4, DDR4 3200MHz Anakart
- Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3000MHz XPG GAMMIX D30 Red RAM
- Adata XPG Spectrix S40G RGB 256GB 3500/1200MB/s NVMe M2 SSD
- Aerocool 500w 80+ Cylon Serisi Aktif PFC RGB Güç Kaynağı
- Dark Diamond PRO 4x12cm RGB Full Akrilik Ön ve Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası

Edit: Montaj videosu çektim ancak tek başıma olduğu için pek yeterli ve iyi görünmeyebilir kusura bakmayın..

Edit2: çoğu oyunu indirdim. 1 haftadır oyun indiriyorum :) şuan warzone iniyor. Forza ve Fortnite indireyim test videosu da hazırlarım. RDR2 cekecektim yalnız çok pahalı ve cracklisi daha çıkmamış.
Hayırlı olsun, keşke kablolama kısmını hızlandırılmış olarak gösterseydin.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Hayırlı olsun güzel video olmuş. Umarım daha iyileri de gelir, başarılar.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Aynı kasaya sahibim. Ben ve 2 kullanıcı daha fanlarda sorun yaşıyoruz. Aslında abartıcak bir şey yok ama sadece sende yaşıyor musun öğrenmek istiyorum. Fanların hızları birbirinden farklı dönüyor. Bu durumu kontrol edip geri dönüş yapar mısın? Bu arada nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama öndeki camı çıkarttığın zaman (kapaktan bahsetmiyorum diamond kesim camdan bahsediyorum) çok daha iyi bir hava akışı oluyor.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Hayırlı olsun, keşke kablolama kısmını hızlandırılmış olarak gösterseydin.
Tek elle çekemedim dostum. :)
Hayırlı olsun güzel video olmuş. Umarım daha iyileri de gelir, başarılar.
sağolasın :)
Aynı kasaya sahibim. Ben ve 2 kullanıcı daha fanlarda sorun yaşıyoruz. Aslında abartıcak bir şey yok ama sadece sende yaşıyor musun öğrenmek istiyorum. Fanların hızları birbirinden farklı dönüyor. Bu durumu kontrol edip geri dönüş yapar mısın? Bu arada nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama öndeki camı çıkarttığın zaman (kapaktan bahsetmiyorum diamond kesim camdan bahsediyorum) çok daha iyi bir hava akışı oluyor.
Kontrol ettim değişik farklı bir sorun göremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,592
Üyeler
166,239
Son üye
suatron
Top Bottom