Olmuş olmuş .Klavye a101den fare teknosadan, hoparlör yok. Webteknodan aldığım Bluetooth hoparlörü kabloyla kagladim.
Alıntıyı görüntüle
Ekran klavyesi kullan internet,youtube vs... içinSelamlar arkadaşlar. P1 2020 (r7 2700x 1660 Süper olan versiyon) almıştım. Montajda kötü yapıyorlar çizik vs. Oluyo dediler montajsiz aldım. Montajini yaptım. Eski klavyem olduğu ve bütçem kalmadığı için klavye yeni almadım. Montajı bitirdim baktimki KLAVYE YOK. Bütün evi baştan aşağı aradım yok. Anneme sordum eskiciye satmış haberim yok PC yi kurduk ama dokunamiyoruz. Akşam akşam bak ya. :d
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan kaza bela gelmeden kullanmayı nasıp etsın allahım
kanka windowsu nasıl yukleyecem f11 e neyle basıp boot menuye girecemEkran klavyesi kullan internet,youtube vs... için
aynen 256 gb 3000/1650 xpg rgb m2 ssdbişey sorcam kasada bir çizgi rgb var o xpg m2 ssd mi
Mantıklıamin sağolasın
kanka windowsu nasıl yukleyecem f11 e neyle basıp boot menuye girecem
Eksik gedik çürük çarık bişi çıkmadı. Geldi güzelce montajladım ilk denememde açıldı direk. 256 gb m2 ssd oldugu için fazla oyun yukleyemıyorum. 2 tb hdd alayım öyle yukleyecegım. Suan The forest yükledim ultrada 100-150 arası. çok canlı ve guzel. Hatta kutu açılımı videosu çekmiştim yutuba attgımda link atarım. sağolasın.Bilgisayarda Sıkıntı Felan Varmı?
Eksik Parça Vs.
Videodaki gibi fpsler veriyormu?
bide Güle Güle kullan
Hocam sistemi kaça aldın peki?Eksik gedik çürük çarık bişi çıkmadı. Geldi güzelce montajladım ilk denememde açıldı direk. 256 gb m2 ssd oldugu için fazla oyun yukleyemıyorum. 2 tb hdd alayım öyle yukleyecegım. Suan The forest yükledim ultrada 100-150 arası. çok canlı ve guzel. Hatta kutu açılımı videosu çekmiştim yutuba attgımda link atarım. sağolasın.
edt: suan WoT yüklüyorum. hep onu ultra ayarlarda oynamak istemişimdir.
Hayırlı olsun hocam inşallah bana da nasip olur 1-2 haftaya4770 di 50 TL ye kasayı yükselttim 15 e PSU yu yükselttim 4840 civarı. Kurulmuş halinin de fotosunu ekledim konuya şimdi