- Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop olarak mi hocam?hocam bence 12k olur ederi hazır sistemler sizi üzebilir ama
Laptop olarak mi hocam?hocam bence 12k olur ederi hazır sistemler sizi üzebilir ama
yok hocam çok hesaplı hazır sistemler çıkabiliyor mesela bu fiyatlarda 3060 sistemler 6600xt sistemler yani onlarla baş etmeniz zor olacak o yüzden ayrı ayrı satarsanız daha fazla kazanabilirsinLaptop olarak mi hocam?
Gerçi alinabilecegim laptop da üst düzeyde bir şey olmayacak. Çok fark olmayacak. 15-16 k civarı bütçe olacak çünküLaptop şart değilse bence satmayın
3050 ti laptop alırsın o bütçeyeGerçi alinabilecegim laptop da üst düzeyde bir şey olmayacak. Çok fark olmayacak. 15-16 k civarı bütçe olacak çünkü
Anladım hocam sağ olun. Sanırım devam etmek yerinde bir karar olacakyok hocam çok hesaplı hazır sistemler çıkabiliyor mesela bu fiyatlarda 3060 sistemler 6600xt sistemler yani onlarla baş etmeniz zor olacak o yüzden ayrı ayrı satarsanız daha fazla kazanabilirsin
hocam yani yapcağın işler üst düzey değilse git bit pazarına toplam maliyeti 200tl olan laptop al (bizim laptop öyle)Anladım hocam sağ olun. Sanırım devam etmek yerinde bir karar olacak
Dediğim gibi bu kasanın bile hakkını veremiyorum. Cok oturamıyorum başında arada bi pes atıyorum. Genellikle dizi-film-tv izlemek ve online eğitimler için kullanıyorum. Takılmayan ve ısınmayan bir sey işimi görür aslındahocam yani yapcağın işler üst düzey değilse git bit pazarına toplam maliyeti 200tl olan laptop al (bizim laptop öyle)
ve kendisi günlük işler için iyi işler çıkarıyor bi işlemcisi ram i satılmıştı anakart yanmıştı ama bi şekilde toparladık
Yav 22.5 diyor gördüğün fiyatı yazmışsın. 22.5la bunu 10a katlayacak pc toplarsınhocam 22.5 k ediyor sıfırları hesaplayınca
Dediğim gibi bu kasanın bile hakkını veremiyorum. Cok oturamıyorum başında arada bi pes atıyorum. Genellikle dizi-film-tv izlemek ve online eğitimler için kullanıyorum. Takılmayan ve ısınmayan bir sey işimi görür aslında