Arama sonuçları: *

1. ~~Kamuran

Kargo Süreci İle ilgili

Yok reis İtopya damarımdır, güven noktam :D Güvenmiyorum orayı. Hepsi buradaydı benim.
  2. ~~Kamuran

Kargo Süreci İle ilgili

Msi b450 gaming plus alacağıma Msi b450I bak IIIII görmemişim bunu almışım, pek anlamıyordum o zamanları. Paket açtım 2 gün evde durdu sistemin diğer parçalarının gelmesini bekliyordum. Sonra yanlış aldığımı fark ettim, Geri iade süreci başlattım verdim kargoyu 4 gün sonra para geldi.
  3. ~~Kamuran

DA2 Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

2 tane MSAA var 2'side mi reis?
  4. ~~Kamuran

6000 tl ve altı hazır sistem F/p

Da 2 önerecektim. La bunun fiyatına nolmus
  5. ~~Kamuran

DA Sistem 2 İçin Önerileriniz?

Corsair kasa daha iyi psu'su yüksek memnun kalırsın kendin ve işlemci soğutucu almanı öneririm bütçen varsa malum bide yaz ayı
  6. ~~Kamuran

DA2 Bios sorunları

Teşekkürler reis sana da hayırlı olsun inş sıkıntısı çıkmaz ileride de
  7. ~~Kamuran

DA2 Bios sorunları

T6 ultra alayım diyorum
  8. ~~Kamuran

DA2 Bios sorunları

Eyw reis sistemi önerir misin almamı
  9. ~~Kamuran

DA2 Bios sorunları

Pc'nin hızı ısısı nasıl reis
  10. ~~Kamuran

DA2 Bios sorunları

Niye bir çok kez da2 güncellerken kapandı pc falan şöyle oldu konuları açıyorlar reis 1593171028 Onu düzeltebildin mi?
  11. ~~Kamuran

DA2 Bios sorunları

DA2 sipariş vereceğim ama bir çok kişi de bios güncellemesi sırasında sıkıntı çıktığını söylüyor 1 değil 2 değil. Nasıl oluyor bu ve sorun yaşamadan güncelleyenler yazabilir mi? Almalı mıyım sizce bir çok kez böyle konu açıp durdum
  12. ~~Kamuran

Reis onu alacağım zaten 1000TL kalıyor geriye kulaklık mouse ve işlemci soğutucu alabilir miyim 1593162844 Reis işlemci soğutucu da almak istiyorum böyle alırsam yetmez sanırım
  13. ~~Kamuran

Aoc alırsam 8048 tl ediyor hepsi geriye 1000Tl kalıyor
  14. ~~Kamuran

Gençler DA'2 sipariş vereceğim artık bugün corsair kasa falan da stokta. Önerdiğiniz herhangi bir ekipman var mı +'dan. Ben işlemci soğutucu düşündüm ama şunu özetliyim...
  15. ~~Kamuran

DA2 Sorunları

Reis ne kadar iş yapıyor birçok kişinin çok ısınıyor diyor oyunlarda falan sen denedin mi ısınıyor mu?
  16. ~~Kamuran

DA2 Sorunları

Eyw reis sorunsuz bir şekilde bende alırım ve hava soğutucu nereden aldın reis ne marka bende almayı düşünüyorum da 1593125696 Hayırlı olsun inş sıkıntı da çıkmaz başkan 1593125889 Hayırlı olsun öncelikle reis. İtopya ben pek güvenemedim aslında ama diğer türlü alacak olursa 7800 TL falan...
  17. ~~Kamuran

DA2 Sorunları

İnş reis :D 1593096616 Nasıl böyle sorun olabiliyor anlamıyorum sorun nereden kaynaklanıyor böyle
  18. ~~Kamuran

DA2 Sorunları

Tamam reis beklerim herhangi sıkıntı çıkarsa da bilgilendirirsen sevinirim :) 1593095789 Yakınım var pc'den anlayan ama bende takabilirim gibi de geliyo int üzerinden :D
  19. ~~Kamuran

DA2 Sorunları

10 gün gelse sonra geri göndersek falan 1 ay kadar geçer gibi geliyo toplam .d Montaj olarak almayı düşünüyorum aslında ama demonte olarak önerirseniz öyle de alabilirim
Top Bottom