Neler Yeni

DA2 Sorunları

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Beyler DA2 sistem sipariş verecek oluyorum almak çok istiyorum vakit geçmesin daha diyorum ama forumda sorunlar sorunlar var hep herkesin bi şikayeti var sipariş verecem diyorum bi foruma bakayım ilk sonra veririm diyorum bi bakıyorum yine sorunu olan birisi. Sizce sipariş vermeli miyim yoksa başka PC önerir misiniz? Ful + ful ekipmanlar dahil 8.500 9.000 bütçem var.
Kardeşim dün sistemim geldi şuana kadar tüm testleri gerçekleştirdim ve tek kelime ile mükemmel bir sistem. Her üründe olduğu gibi sorun yaşayanlar mutlaka olacak. Sonuçta insan yapımı. Önemli olan sorununa çözüm bulunması. Ben şu ana kadar çözülmeyen DA sistem 2 sorunu görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi işlemci fanı yanlış takmıştım onu değiştireceğim bakarsan bu da bir sorun ama çözüme kavuştu

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
İşlemci fanı takılı gelmedi mi

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Beyler DA2 sistem sipariş verecek oluyorum almak çok istiyorum vakit geçmesin daha diyorum ama forumda sorunlar sorunlar var hep herkesin bi şikayeti var sipariş verecem diyorum bi foruma bakayım ilk sonra veririm diyorum bi bakıyorum yine sorunu olan birisi. Sizce sipariş vermeli miyim yoksa başka PC önerir misiniz? Ful + ful ekipmanlar dahil 8.500 9.000 bütçem var.
Bende de sorun yok

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
daha kurmadım ama cok garip sorunlar yaşayanlar var adam lolde 20 fps alıyormus

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
Hocam sistem bence harika. Benim başıma gelen bir sorun ekran kartı kutusu için de sünger yok. Kart naylon poşete sarılı. Sistem hazır kurulu olarak gelecegi için testlerini yapıyorlar. Benim kartı da test etmişler 0 kutusunda naylona sarılı oldugu için sallanma yok ama test ettikleri için poşeti yırtmışlar kutunun için de sünger de yok öyle kutuya koyup göndermişler. İstanbuldan izmire gelene kadar kendi kutusu içinde sallanmış ve ekran kartının kasaya vidalanan demir kısmı yamulmuş. Gittim penseyle düzelttim test ettim çok şükür çalıştı hiçbir sorunu yok. Ama bir sorun yaşasaydım kimbilir kaç ay mağdur olacaktım.
ÖZETLE: İtopya fiyat olarak çok iyi ama sattıgı ürününe sahip çıkmayan çok sorumsuz bir frima. Ona göre riskinizi alarak alışveriş yapın. yada 500-1000 tl arası fazla ödeyip aynı sistemi başka yerlerden garanti olarak alınız. Bana soracak olursanız bir daha itopya mı asla...

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
..
Bende hiç bi sıkıntı çıkmadı çok şükür şanş işi birazda ama karar senin.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Bende aldığımda sünger vardı yani çok kötü kutulamamıslardı benimkini bilmiyorum ben paketlemeyi ve kasa kurulumunu beğendim.

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Kardeşim dün sistemim geldi şuana kadar tüm testleri gerçekleştirdim ve tek kelime ile mükemmel bir sistem. Her üründe olduğu gibi sorun yaşayanlar mutlaka olacak. Sonuçta insan yapımı. Önemli olan sorununa çözüm bulunması. Ben şu ana kadar çözülmeyen DA sistem 2 sorunu görmedim

Şimdi işlemci fanı yanlış takmıştım onu değiştireceğim bakarsan bu da bir sorun ama çözüme kavuştu
Eyw reis sorunsuz bir şekilde bende alırım ve hava soğutucu nereden aldın reis ne marka bende almayı düşünüyorum da

Bende hiç bi sıkıntı çıkmadı çok şükür şanş işi birazda ama karar senin.
Hayırlı olsun inş sıkıntı da çıkmaz başkan

Hocam sistem bence harika. Benim başıma gelen bir sorun ekran kartı kutusu için de sünger yok. Kart naylon poşete sarılı. Sistem hazır kurulu olarak gelecegi için testlerini yapıyorlar. Benim kartı da test etmişler 0 kutusunda naylona sarılı oldugu için sallanma yok ama test ettikleri için poşeti yırtmışlar kutunun için de sünger de yok öyle kutuya koyup göndermişler. İstanbuldan izmire gelene kadar kendi kutusu içinde sallanmış ve ekran kartının kasaya vidalanan demir kısmı yamulmuş. Gittim penseyle düzelttim test ettim çok şükür çalıştı hiçbir sorunu yok. Ama bir sorun yaşasaydım kimbilir kaç ay mağdur olacaktım.
ÖZETLE: İtopya fiyat olarak çok iyi ama sattıgı ürününe sahip çıkmayan çok sorumsuz bir frima. Ona göre riskinizi alarak alışveriş yapın. yada 500-1000 TL arası fazla ödeyip aynı sistemi başka yerlerden garanti olarak alınız. Bana soracak olursanız bir daha itopya mı asla...
Hayırlı olsun öncelikle reis. İtopya ben pek güvenemedim aslında ama diğer türlü alacak olursa 7800 TL falan oluyor parçalarla bu sistem o yüzden buradan alayım diyorum ve garanti konusuna gelince içindeki herşeyin garantisi var dimi? Bir de Kaç günde geldi sana Aydındayım ben de :D

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Eyw reis sorunsuz bir şekilde bende alırım ve hava soğutucu nereden aldın reis ne marka bende almayı düşünüyorum da

Hayırlı olsun inş sıkıntı da çıkmaz başkan

Hayırlı olsun öncelikle reis. İtopya ben pek güvenemedim aslında ama diğer türlü alacak olursa 7800 TL falan oluyor parçalarla bu sistem o yüzden buradan alayım diyorum ve garanti konusuna gelince içindeki herşeyin garantisi var dimi? Bir de Kaç günde geldi sana Aydındayım ben de :D
MA410p aldım soğutucu olarak. Yine itopya dan aldım sistemle beraber

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
MA410p aldım soğutucu olarak. Yine itopya dan aldım sistemle beraber
Reis ne kadar iş yapıyor birçok kişinin çok ısınıyor diyor oyunlarda falan sen denedin mi ısınıyor mu?

Top Bottom