Neler Yeni

Bilgisayardan Ne Zaman Kopacaksınız

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
20 yaşındayım evet galiba oyun oynamak artık sarmıyor küçükken pc hayalleri kurardım ailemin durumu yoktu alamadılar şimdi kendi paramla sistem topladım oyuna girince max 1 saat sonra çıkıyorum ekiple biraz daha fazla sarıyor ama genel olarak eskisi gibi zevk alamıyoruz. Bir zamanlar 15 fps gta vice city oynardık o zaman ki mutlulugumuz şimdikinden fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynayacak yaş, kitap okuyacak yaş gibi geliyor bana; ikisi de saçma.
Orası öyle ama belirli yaştan sonra oyun eskisi gibi zevk vermiyor çünkü artık sorumluluk sahibi oluyorsun iş hayatı,evlilik olsun
zaten oyuncu kitlelerine bakarsan geneli 10-20 li yaşlarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Senin hayatla olan stresini bir nebze de azaltıp keyif verebiliyorsa sıkılmamışsındır demektir. Ben daha bir 10 yıl sıkılacağımı düşünmüyorum.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Muhtemelen kopmam.

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Yazılımcıyım. Ekmek yiyorum istesemde kopamam sanırım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
emre-tutar
ben küçükken hayatta kopmam diyodum ama her geçen gün büyürken bilgisayarda oyun oynamanın artık çocuk yaşlarda kalması gerektiğini düşünüyor gibiyim. o yüzden steam kütüphanemdeki oynamadığım son oyunları oynayıp sanırım oyun dünyasına veda edeceğim.

Besim Tibuk

80+ Gold
Gerçek hayat bu kadar pahalı olmayı bırakırsa

Hanaz

80+ Gold
NOT: Okumadan önce şu şarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim öyle okuyun
THE WİNTER Balmorhea

Öncelikle kendinize şu soruyu sorun ne zamana kadar bilgisayarda oyun oynayacağım vakit geçireceğim. Oyun oynayak yaşı geçtim mi?

Yani farkına varmadan büyüyoruz ama bilgisayarın içinde olduğumuz için bunu farketmiyoruz. Eskiden benim gibi sabah akşam cs1.6 veyahüt başka oyunlar oynayan insanlarda şuan benim gibi düşünüyordur.
Farkına varmadan büyüyoruz ve bazı şeylerin değişmesi lazım eskisi gibi kalmamak lazım yenilik lazım. Discord ortamlarında oyunlarda 7.24 zaman geçirerek olmuyor bu arkadaşlar. Tamam 2-3 saat oynayarsın bişey değil şimdi biri kalkıp şey demesin, ''Ulan sen kimsin hakim misin'' Bu soruyu soracaksanız okumayın gidin hadi.

Artık eski tadı vermiyor cidden vermiyor, Discordda ki skypeta ki eski mesajlarımı okuyunca bi garip oluyorum o zaman bu sanal alemde cok mutluymuşuz. Ah ulan ah varya keşke dönebilsek de dönemiyoruz hocam.

Bu konuyu öyle sıkıldığım için açıyorum ki artık bir kaç yıldır adam akıllı oyun bile oynamıyorum. Bazı şeylerin kotasını çok doldurduk galiba sınıra ulaştık. Artık vücüt diyor ki ulan hep aynı yerdeyim bunaldım..
Şu an ki oturduğum masanın bile çok anısı var. Eskiden 7.24 bu masada idim,

Herkesin bi anısı var onun için bırakmak istemiyorlar, bir şey söylemek istiyorum; Bazı insanların gerçek hayat anıları kadar benim CS1.6 anılarım var. Gerçekten o oyunun yeri bende bambaşka, girince ulan diyorum vay be. Eskiden oynadığım bi sw vardı belki 10 15 yıl olmuştur. Şans eseri yt ye yazdım arattım o kurucuya ulaştım hatırladı beni, biraz konuştuk felan güzeldi eskilerden birisi ile konusmak, iyi geldi.

Bu sanal alemin bende çok emeği ve anıları oldu, Teşekkürler :)
3 gündür yatıyor mor şeytan

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Asla kopmam ama asosyal de olmam yine dışarı çıkıp gezmeyi tozmayı severim

Top Bottom