Arama sonuçları: *

1. S

20k ya kalite pc önerisi

Parça ömrü uzun serin çalısan vs sekilde bi pc toplayabilirmisiniz veya hazır sistem oneriniz var mı
  2. S

33.000 TL pc toplama önerisi

Biraz daha cıkarsanız 4070
  3. S

33.000 TL pc toplama önerisi

6900xt li bi sistem kurulabilir
  4. S

Bu pc kaç fps alır sizce

Katılıyorum size bende zaten nasaya nasıl belge atılıyor diye arastırıyordum .d Ben başka serilerin sli isini arastırmıyorum ki zaten, ben ozaman neden bu (sli) pc diyim ki ,derdim bu sli pcler kaç fps alır derdim yada baska bişe Not:noktalama işaretleri yanlış yerlerde ve yanlış kullanılmıs...
  5. S

Bu pc kaç fps alır sizce

Cevabınız için teşekkürler
  6. S

Bu pc kaç fps alır sizce

Olm bi konuyu nasıl kapatırız soruyon bi sikayet etmeyi bi net karar ver ogreteyim boyle dengesiz kişileri benle ugrasırcasına benle ugrasmasın ltf
  7. S

Bu pc kaç fps alır sizce

O zaman birden fazla ekran kartı kullanmak mantıksız yani oyuncuysan mantıksız
  8. S

Bu pc kaç fps alır sizce

Senin rütben yetmiyor sadece sikayet edebilirsin
  9. S

Bu pc kaç fps alır sizce

Ama birden fazla ekran kartlı test videosu yok ben bulamadım en azından
  10. S

Bu pc kaç fps alır sizce

Tm pc oyun için yapılmamısda ben gercekten(trolleyenler hiç ugramasın) merak ediyorum bu pc oyunlardaki fps i ne olur 1687075886 araştırmıstım bi ara sonucsuz cıkmıstı bi daha cıktı onüme bu sefer sorunu cozene kadar burdayım
  11. S

45k civarı pc önerisi

Ayn Bende katılıyorum Kullanım amacınız nedir?
  12. S

Sistemimi upgrade etmek istiyorum yardıma ihtiyacım var.

İşlemci 5 7600 ddr5 ramler 32gb kalitelide bi 750w üstü psu al bide bunlarla uyumla anakart ta al tamadır baya upgradeye acık sistem
  13. S

30-40K Arası PC önerisi istiyorum

Sanırım bundan iyisi yok https://pckolik.com/urun/enix-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4070/
  14. S

https://www.incehesap.com/tempest-oyuncu-bilgisayari-fiyati-58704/ Buda 4070ti https://www.incehesap.com/nihilstein-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-42806/ Nıt:daha fp ler bulunabilir baska sitelere bakmakta fayda var
  15. S

Bi rtx 4070 veya ti alınır 1686429566 4k ultrada her oyunu akıcı oynatır cogunda ise saf kas gücü ile
  16. S

En az 3 yıl beni goturecek pc

Peki bu amd kart tarafında hangi markalar iyi sıcaklık acısından driver vs(markalarla alakalımıdır bilmem ama varsa cvplarsınız işte)
  17. S

3070ti nin güçü hakkında en fikiriz, keşke vram en az 12gb olsaydı benim kafamada yatardı vram sıkıntıya sokuyor bu nvida nın bu işlerini sevmiyom vram cimrisi resmen
  18. S

Bence 3070ti hiç gitmez cunku suan bile vram yetersiz gelmege basladı 1686326924 Ne agresiflik ben gayet sakinim sanırım siz beni yanlış anladınız ben bütçe biraz sıkıntı, hatta durun önerceginiz kartı ben tahmin ediyim demek istedim
  19. S

Biraz sıkıntıda dur hatta ben tahmin ediyim 4060 ti 16gb mi önercen?
  20. S

o kadarıda fazla olmaz suan ki zamanda o 4k da akıcı oynatıyor 1686326468 Kadarıda fazla olmaz mı…
Top Bottom