Neler Yeni

Bu pc kaç fps alır sizce

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Bu araştırmanı NASA ya belge olarak gönder bayağı önemli bir konu olmuş.Küçük çocukların abi bu araba kaç basıyor demesi gibi gidip diğer serilerin sli yapılmış kartlarına bakıp araştırmadan zart zurt konular açmayın.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Bu araştırmanı NASA ya belge olarak gönder bayağı önemli bir konu olmuş.Küçük çocukların abi bu araba kaç basıyor demesi gibi gidip diğer serilerin sli yapılmış kartlarına bakıp araştırmadan zart zurt konular açmayın.
Katılıyorum size bende zaten nasaya nasıl belge atılıyor diye arastırıyordum .d

Ben başka serilerin sli isini arastırmıyorum ki zaten, ben ozaman neden bu (sli) pc diyim ki ,derdim bu sli pcler kaç fps alır derdim yada baska bişe
Not:noktalama işaretleri yanlış yerlerde ve yanlış kullanılmıs olabilirim cünkü yazılım ve işaret konularında kotuyum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum size bende zaten nasaya nasıl belge atılıyor diye arastırıyordum .d

Ben başka serilerin sli isini arastırmıyorum ki zaten, ben ozaman neden bu (sli) pc diyim ki ,derdim bu sli pcler kaç fps alır derdim yada baska bişe
Not:noktalama işaretleri yanlış yerlerde ve yanlış kullanılmıs olabilirim cünkü yazılım ve işaret konularında kotuyum
Ben sli pc lerde oyunlar daha fps verir diye düşünüyordum megerse bi katkısı yokmus bunu bilmemem suc degil ki bazı kişiler sucmus gibi bana yardımcı olacaga yere(burası bi forum yani yardım alma yeri gibi bişe kücük yardım veya buyuk fark etmeksizin) bazı kişiler rivriv da rivriv etti
Boyle insanların burda olamaması gerekiyor

Son düzenleme:
Top Bottom