Neler Yeni

GTA 6 İÇİN PS 5 Mİ YOKSA PC Mİ?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
Tabii ki bunu bilmek şuanda mümkün değil ama arkadaşlar oyunun fragmanı yayınlanınca bi alevlendim. Sizce en yüksek grafiklerde oynamak için 40.000 TL civarında pc sistem almak mı yoksa 20.000 TL'ye PS 5 almak mı daha mantıklı olur? Ve ek olarak ben şimdiye kadar hiç PS almadım o yüzden merak ediyorum PS için çıkan oyunları bu cihaz en üst seviyelerde oynatabiliyor mu? Yoksa grafikleri orta veya düşük yapıp oynamamız gereken oyunlar oluyor mu?
Sadece gta içinse ps5 ama her şekilden oyun oynarım programlara bakarım vs dersen PC alırsın. Ne yapacağına bağlı. Ben olsam pc yerine ps5 alır oyunu alır oynar geçerim hedefim gta6ysa. Çünkü pcye 1 sene daha bekletirler min. O 1 senede zaten PC alırsın başka işlerin için.

Senerr

80+ Bronze
Evet o zaman şöyle diyelim 4090 sistem olmayacaksa ps5 güzel bir seçenek. Birde hocam ps5 öneriniz için teşekkür ederim ama ben satarım o konsolu :D. Son 2 ayda 4 ekran kartı değiştirdim. Yeni kart aldım aldığım gün ilana koydum. Biraz bende hobi oldu bu.
Birde benim için klavye mouse her şey. Gamepad'de oyun oynamayı neredeyse hiç beceremiyorum. Ben pc'de oyun oynarken arkadan dizi izliyorum. O yüzden pc'yi bırakamam.
Gamepade göre değişir belki de bende F310 vardı Soulslike ve darksouls hatta yarış oyunlarını çok iyi oynuyorum ama gerisi olmuyor.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
2026 da 2060 kurtarmaz en düşük 3060 kesin artık bak 2025 sadece konsollar 2026 pc kafadan 3 yıl bekleyeceksin pc için
ayrıca 2026 ya kadar muhtemelen 5000 serisi rtx kartlar çıkabilir.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
ps mantıklı

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Tabii ki bunu bilmek şuanda mümkün değil ama arkadaşlar oyunun fragmanı yayınlanınca bi alevlendim. Sizce en yüksek grafiklerde oynamak için 40.000 TL civarında pc sistem almak mı yoksa 20.000 TL'ye PS 5 almak mı daha mantıklı olur? Ve ek olarak ben şimdiye kadar hiç PS almadım o yüzden merak ediyorum PS için çıkan oyunları bu cihaz en üst seviyelerde oynatabiliyor mu? Yoksa grafikleri orta veya düşük yapıp oynamamız gereken oyunlar oluyor mu?
Pc'ye daha geç çıkacak oyun. GTA 6'yı önceden oynamak istiyorsan PS5 al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ps5 için kaynak varmı dostum?
Sonuçta bu oyun pc'de yapılıyor ilk sızan görütülerde bile gameplay videoları pc üzerindeydi.
Rockstar bile açıkladı ilk önce konsollara geleceğini hala inanmıyorsunuz.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Pc'ye daha geç çıkacak oyun. GTA 6'yı önceden oynamak istiyorsan PS5 al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rockstar bile açıkladı ilk önce konsollara geleceğini hala inanmıyorsunuz.

Ben söylemedi yazmadım zaten?
sen neye cevap verdiğime bak önce. Oyun içi fragman ps5 içi görüntü demiş adam bende kaynak at dedim atamadı

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
ps için bi bilgim yok ama tahminimce pc alacaksan en az rtx 2060 175- 205 gb civari yer ryzen 5 5600 16gb ram ister diye düşünüyorum
Ben oynarımda 2 adet sıkıntımız var 1. 2025 yılındaki dolar kuruna göre çıkacagı ve 150 dolar gibi söylentiler var yani oyundan ortalama beklentim 10 k altı çıkması 2. Pc çıkışı 2026 ya sarkması kardeşlerden biri ayrıldı diye belki pcyi es geçme ihtimalini bile göze almak gerek

Top Bottom