eyw kral peki attığım linkten CFI 2016 olduğunu nasıl anlarım ya da satın alırken mi dikkat etmeliyimDolar kurunda ani bir değişiklik olmazsa bir sorun olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PS5 Slim CFI-2016 modelini alın.
eyw kral peki attığım linkten CFI 2016 olduğunu nasıl anlarım ya da satın alırken mi dikkat etmeliyimDolar kurunda ani bir değişiklik olmazsa bir sorun olmaz.
PS5 Slim CFI-2016 modelini alın.
PS5 Slim'de şu an zaten en son CFI numarası CFI-2016.eyw kral peki attığım linkten CFI 2016 olduğunu nasıl anlarım ya da satın alırken mi dikkat etmeliyim
eyw kral saolsın şu kısım benim aklımı karıştırmıştı sanırım CFI ile alakasız bu kısım ozmn ?PS5 Slim'de şu an zaten en son CFI numarası CFI-2016.
Rica Ederim. Evet bunun CFI numarası ile bir alakası yok.eyw kral saolsın şu kısım benim aklımı karıştırmıştı sanırım CFI ile alakasız bu kısım ozmn ?
kral içime su serptin teşekkür ederim valla yordum seni ancak som bir sorum var Almanyadan geliceği için cihaz Havalimanında herhangi bir sıkıntı çıkarmı ? Nasıl getirmeliyiz Valiz içinde düşünüyoruz.Rica Ederim. Evet bunun CFI numarası ile bir alakası yok.
Onu uçacağınız şirket ile konuşmanız lazım ve gümrükte paketlenmesi lazım bazı yapılması gereken şeyler var onu şirkete sorun daha sağlıklı olurkral içime su serptin teşekkür ederim valla yordum seni ancak som bir sorum var Almanyadan geliceği için cihaz Havalimanında herhangi bir sıkıntı çıkarmı ? Nasıl getirmeliyiz Valiz içinde düşünüyoruz.
Dubaiden alınma dolaptan almıştım.Hocam bir şey soracağım şimdi almak uerine 3 ay sonra alabilecek gibiyim şu anda PS 5 Slim görüdüğü en ucuz fiyat seviyesinde dijital 17k standart 18k ithalatçı garantili (bence olması gereken de bu) sizce bu fiyatlarda ne gibi bir değişiklik olur bu süre zarfında
Hocam size 12 taksit 16k ya almışsınız sıfır mı almıştınız ve nereden almıştınız garantisi ithalatçı garantisi miydi?
Rica ederim. Bir sorun çıkmaz.kral içime su serptin teşekkür ederim valla yordum seni ancak som bir sorum var Almanyadan geliceği için cihaz Havalimanında herhangi bir sıkıntı çıkarmı ? Nasıl getirmeliyiz Valiz içinde düşünüyoruz.
bu mağazadan alışveriş yaptınız mı yoksa tanıdığınız falan mıDisk kısmını kullanmayacaksan standart almanın gereği yok. Dijital daha çok iyi. Zaten kapasitesi M2 SSD ile genişletilebiliyor. Aşağıdaki satıcıdan ithalatçı garantili olarak alabilirsin.
bu mağazadan alışveriş yaptınız mı yoksa tanıdığınız falan mı
Tamamdır teşekkürlerAlışveriş yapmadım, tanıdığım değil. Bilinen kurumsal bir konsol satıcısıdır. Hepsiburada üzerinden de satış yapıyor fakat HB komisyonu fazla kestiği için bunu ürüne yansıtıyorlar. O yüzden Sahibinden sitesinde daha uyguna geliyor.
Alışveriş yapmadım, tanıdığım değil. Bilinen kurumsal bir konsol satıcısıdır. Hepsiburada üzerinden de satış yapıyor fakat HB komisyonu fazla kestiği için bunu ürüne yansıtıyorlar. O yüzden Sahibinden sitesinde daha uyguna geliyor.
Hocam bu mağazada 17000TL 3 Taksit var burayı biliyor musunuz?
Kutuların altındaki seri numaraların yazdığı etiketi söküyorlarmış yorumlarında yazıyor onunda dışında mağaza sağlam gibi