Neler Yeni

PlayStation 5 Slim alınır mı?

3neS

80+

Ekler

• Screenshot_20240601-182820_Chrome.jpg
    Screenshot_20240601-182820_Chrome.jpg
    33.2 KB · Hit: 30

3neS

80+
Rica Ederim. Evet bunun CFI numarası ile bir alakası yok.
kral içime su serptin teşekkür ederim valla yordum seni ancak som bir sorum var Almanyadan geliceği için cihaz Havalimanında herhangi bir sıkıntı çıkarmı ? Nasıl getirmeliyiz Valiz içinde düşünüyoruz.

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
kral içime su serptin teşekkür ederim valla yordum seni ancak som bir sorum var Almanyadan geliceği için cihaz Havalimanında herhangi bir sıkıntı çıkarmı ? Nasıl getirmeliyiz Valiz içinde düşünüyoruz.
Onu uçacağınız şirket ile konuşmanız lazım ve gümrükte paketlenmesi lazım bazı yapılması gereken şeyler var onu şirkete sorun daha sağlıklı olur

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,974
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam bir şey soracağım şimdi almak uerine 3 ay sonra alabilecek gibiyim şu anda PS 5 Slim görüdüğü en ucuz fiyat seviyesinde dijital 17k standart 18k ithalatçı garantili (bence olması gereken de bu) sizce bu fiyatlarda ne gibi bir değişiklik olur bu süre zarfında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam size 12 taksit 16k ya almışsınız sıfır mı almıştınız ve nereden almıştınız garantisi ithalatçı garantisi miydi?
Dubaiden alınma dolaptan almıştım.

99723

80+ Silver
Rica ederim. Bir sorun çıkmaz.

Son düzenleme:

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bu mağazadan alışveriş yaptınız mı yoksa tanıdığınız falan mı

Alışveriş yapmadım, tanıdığım değil. Bilinen kurumsal bir konsol satıcısıdır. Hepsiburada üzerinden de satış yapıyor fakat HB komisyonu fazla kestiği için bunu ürüne yansıtıyorlar. O yüzden Sahibinden sitesinde daha uyguna geliyor.

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Alışveriş yapmadım, tanıdığım değil. Bilinen kurumsal bir konsol satıcısıdır. Hepsiburada üzerinden de satış yapıyor fakat HB komisyonu fazla kestiği için bunu ürüne yansıtıyorlar. O yüzden Sahibinden sitesinde daha uyguna geliyor.
Tamamdır teşekkürler

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001

Hocam bu mağazada 17000TL 3 Taksit var burayı biliyor musunuz?
Kutuların altındaki seri numaraların yazdığı etiketi söküyorlarmış yorumlarında yazıyor onunda dışında mağaza sağlam gibi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Hocam bu mağazada 17000TL 3 Taksit var burayı biliyor musunuz?
Kutuların altındaki seri numaraların yazdığı etiketi söküyorlarmış yorumlarında yazıyor onunda dışında mağaza sağlam gibi

Evet. Burası da alışveriş yapılabilecek bir yer. HB üzerinde de satış yapıyor. 2-3 hafta önce alışveriş yapıp memnun olanlar ve tavsiye edenler vardı forumda.

Top Bottom