Neler Yeni

PlayStation 5 Slim alınır mı?

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Rica ederim PS tarafındaki PS Plus Deluxe sisteminden haberiniz var mı ?

PS Plus Deluxe kütüphanesinde şu an 700'den fazla güncel kaliteli oyun var ve nerdeyse Sony'nin tüm yaptığı özel oyunlar da dahil + her ay da üç tane verdiği kaliteli oyunlar da cabası.

PS Plus ile ilgili daha detaylı bilgi edinmeniz için kesinlikle bu videoyu izleyin.
Bunu duymuştum ama pek mantıklı bulamadım. Anladığım kadarıyla buradaki oyunlar her ay güncelleniyormuş bazı oyunlar kalıcı olarak veriliyormuş açıkçası game pass daha mantıklı ama attığınız videoyuda izleyeceğim

99723

80+ Silver
Bunu duymuştum ama pek mantıklı bulamadım. Anladığım kadarıyla buradaki oyunlar her ay güncelleniyormuş bazı oyunlar kalıcı olarak veriliyormuş açıkçası game pass daha mantıklı ama attığınız videoyuda izleyeceğim
Nasıl ??? bu sistemin işleyiş olarak Game Pass'den farkı yok tonla artısı var demek daha doğru olur siz kimden duyduysanız sizi PS Plus Deluxe sistemi hakkında yanlış bilgilendirmiş size attığım videoyu kesinlikle izleyin.

Digital Foundry:
"Xbox platformu mevcut durumda bulut teknolojisinde PlayStation platformuyla rekabet edecek durumda değil."
PS+ 850'den fazla oyun sunuyor PLUS satın aldığınız oyunları yılda 160 dolara stream edebilirsiniz
Xbox Game Pass Ultimate yalnızca 400 oyun sunuyor... Yani oyunların YARISINDAN AZI ve yıllık 204 dolarla DAHA FAZLA MALİYET
PS+ çok daha düşük bir fiyata çok daha kaliteli ve çok daha fazla oyun sunuyor.
1717168491017.png

Son düzenleme:

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Nasıl ??? bu sistemin işleyiş olarak Game Pass'den farkı yok tonla artısı var demek daha doğru olur siz kimden duyduysanız sizi PS Plus Deluxe sistemi hakkında yanlış bilgilendirmiş size attığım videoyu kesinlikle izleyin.

Digital Foundry:
"Xbox platformu mevcut durumda bulut teknolojisinde PlayStation platformuyla rekabet edecek durumda değil."
PS+ 850'den fazla oyun sunuyor PLUS satın aldığınız oyunları yılda 160 dolara stream edebilirsiniz
Xbox Game Pass Ultimate ancak 400 oyun sunuyor... Yani oyunların YARISINDAN AZI ve yıllık 204 dolarla DAHA FAZLA MALİYET
PS+ çok daha düşük bir fiyata çok daha kaliteli ve çok daha fazla oyun sunuyor.
Alıntıyı görüntüle

Tamamdır inceleyrcrğim bir şey daha merak ediyorum PS 5 te klavye ve mouse ile oyun oynanabiliyor mu? USB alıcıdı olan kablosuz kulaklıklar bağlanabiliyor mu? Razer BlackShark V2 Pro kulaklık almayı düşünüyorum ama USB versiyonunu almayı düşünüyorum. PS için özel sürümleri var ama Türkiyede yok ve pahalı

99723

80+ Silver
Tamamdır inceleyrcrğim bir şey daha merak ediyorum PS 5 te klavye ve mouse ile oyun oynanabiliyor mu? USB alıcıdı olan kablosuz kulaklıklar bağlanabiliyor mu? Razer BlackShark V2 Pro kulaklık almayı düşünüyorum ama USB versitonunu PS için özel sürümleri var
DualSense gibi bir kol varken klavye ve mouse ile oyun oynamak kesinlikle tercih edeceğim ve önereceğim bir şey değil ama evet klavye ve mouse destekleyen oyunlar var ama benim önerim oyunları kesinlikle DualSense ile oynamanız olur.

Buradan PS5'te mouse ve klavye destekleyen oyunların listesine bakabilirsiniz.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ps'i satınca gidip mavi dualsense aldım. Bence dualsense daha iyi.
Dualsense manyak bir alet ya bendede siyahı var şuanda pcye gelen oyunlarıda onunla oynuyorum hedefli oyunlarda yada rekabetçi oyunlarda örn rainbow six gamepadle oynayabilmek isterdim şahsen

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,144
İsim
Oğuz Oğuz
Dualsense manyak bir alet ya bendede siyahı var şuanda pcye gelen oyunlarıda onunla oynuyorum hedefli oyunlarda yada rekabetçi oyunlarda örn rainbow six gamepadle oynayabilmek isterdim şahsen
Valla bende gamepad ile shooter oynayanlara özendim ama hep benden olmuyor :D. Mouse klavyeden devam.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
DualSense gibi bir kol varken klavye ve mouse ile oyun oynamak kesinlikle tercih edeceğim ve önereceğim bir şey değil ama evet klavye ve mouse destekleyen oyunlar var ama benim önerim oyunları kesinlikle DualSense ile oynamanız olur.

Hocam bir şey soracağım şimdi almak uerine 3 ay sonra alabilecek gibiyim şu anda PS 5 Slim görüdüğü en ucuz fiyat seviyesinde dijital 17k standart 18k ithalatçı garantili (bence olması gereken de bu) sizce bu fiyatlarda ne gibi bir değişiklik olur bu süre zarfında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hocam ps pek benlik alet değil. Sebebi ise hedefe sıktığımız oyunlarda gamepad ile oynamak pek eğlenceli gelmedi. Ek olarak ps'de olup pc'ye gelmeyen 2 oyun kaldı. Biri spiderman 2 diğeri tlou2.
Ben ocak ayında aldım alır almaz şuabatta horizon forbidden west geldi. Bu ay ghos of tsushima geldi. Yine Eylül'de gow ragnörök gelecek. Zaten tlou gow horizon ilk oyunları gelmişti. E o zaman niye aldın dersen hiç ps'im yoktu ve spiderman 2 oynamak istiyordum. Ben genelde ürünleri dolap gibi yerlerden ucuza taksitle alıp 3-4 ay kullanır satarım. Ocak ayında 12 taksitle 16'ya aldım bu ay kuzene 16'ya sattım. Ne zarar ettim ne kar üstüne spiderman 2'yi bitirdim. Spiderman 2 tam gamepadlik oyun. Horzion gibi ok sıkma gibi hedefler yok. Öyle oyunları pc'de mouse ile oynamayı seviyorum. Belki fifa için olabilirdi ama pc'deki fifa kadronu da ps'e geçiremiyorsun. Sıfırdan kadro kurmakda zulüm. Ha ama daha öncesi xbox controller kullanmış biri olarak ps'i satınca gidip mavi dualsense aldım. Bence dualsense daha iyi.
Hocam size 12 taksit 16k ya almışsınız sıfır mı almıştınız ve nereden almıştınız garantisi ithalatçı garantisi miydi?

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Merhaba bir tane konsol almayı düşünüyorum ilk konsolum olacak PS almaya karar verdim aklımda bazı sorular var;

PS 5 Slim Standar Edition görüntüsü hoşuma gitmedi CD okuyucuya gerçekten gerek var mı? 1000TL fiyat farkı var fiyat önemli değil ama kullanmayacak olduktan sonra almayada gerek yok bence. Daha önce konsolum olmadığı için bilmiyorum bu devirde CD hala kullanılıyır mu?

Sony garantililerin fiyatı çok yüksek ithalatçı garantili almak mantıklı mı?

GTA VI çıktığında 60FPS oynatmayabilir deniyor sizce böyle olur mu?

Bu sene sonunda PS 5 Pro çıkacak o beklenmeli mi? Ülkenin durumu malum çıkması ve Türkiyeye gelmesi 2025 yılının 1. Çeyreğinin sonuna doğru olur diye düşünüyorum 600 dolar fiyatı olur diyorlar bu kadar hareketli kurda bu cihaz beklenir mi?

Ekstra olarak ek dualsense ve şarj istasyonu almayı planlıyorum PS 5 Pro kur hareketliliğindrn dolayı pek mantıklı gelmiyor bana fikirlerinizi bilmek isterim.
goruntusu hosuna gıtmese bıle bence fat kasa al ben bıle slim sevmeme ragmen ps5 fat cfi 1216 aldım cunku slıme gore baya avantajlı ozellıkle sogutma olarak

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
goruntusu hosuna gıtmese bıle bence fat kasa al ben bıle slim sevmeme ragmen ps5 fat cfi 1216 aldım cunku slıme gore baya avantajlı ozellıkle sogutma olarak
Görüntü hoşuma gitmiyor dediğim cd li slim versiyondu. Fat kasa slime göre daha pahalı ve slimde 1tb depolama var ısı farkı 4-5 derece deniyor bence çokta önemli değil gibi

3neS

80+

Söylediğinle alakasız kral başka bişey soracağım sana.

Almanyada Ps5 Slin Digital Edition alma gibi bi durumum var mediamarktan baktım 399euro fakat CFI numarasını tam ne çözemedim bu linkteki cihazın linkini aşağaıya bırakıyorum bakıp yanıtlarsan sevinirim ve Slim modelinde hangi CFI numarasını serisini almam daha iyi olur cevaplarsan sevinirim kral teşkkürler.

99723

80+ Silver
Hocam bir şey soracağım şimdi almak uerine 3 ay sonra alabilecek gibiyim şu anda PS 5 Slim görüdüğü en ucuz fiyat seviyesinde dijital 17k standart 18k ithalatçı garantili (bence olması gereken de bu) sizce bu fiyatlarda ne gibi bir değişiklik olur bu süre zarfında
Dolar kurunda ani bir değişiklik olmazsa bir sorun olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söylediğinle alakasız kral başka bişey soracağım sana.

Almanyada Ps5 Slin Digital Edition alma gibi bi durumum var mediamarktan baktım 399euro fakat CFI numarasını tam ne çözemedim bu linkteki cihazın linkini aşağaıya bırakıyorum bakıp yanıtlarsan sevinirim ve Slim modelinde hangi CFI numarasını serisini almam daha iyi olur cevaplarsan sevinirim kral teşkkürler.

PS5 Slim CFI-2016 modelini alın.

Top Bottom