Neler Yeni

Ps 5 kolu pc için optimize mi ?

EsdeathSama

80+ Bronze
Uyumlu, hem xbox hem dualsense kullanan biri olarak pcde bile dualsense tercih etmekten mutluluk duyuyorum. Xbox kolu dualsense'in yanında taş devri gibi kalıyor.

Pcde sorun yaşadığım oyun yok, tuş dizilimi olarak zaten artık pcde üçgen kare yuvarlak göstermeyen oyun yok. Tek sorun her oyun adaptive trigger-haptic feedback falan desteklemiyor ama napalım, ps5 platformunda bile destek getirmeye üşenen yapımlar var o yüzden çok önemli bir eksi değil.

xDewo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
mustafa kavaklı
Ps 5 kolları artık pc için kullanılabiliyor mu uyumlu bir şekilde uyumluysa 30. Yıl özel kolunu almak istiyorum , önerir misiniz ?

Uyumlu, hem xbox hem dualsense kullanan biri olarak pcde bile dualsense tercih etmekten mutluluk duyuyorum. Xbox kolu dualsense'in yanında taş devri gibi kalıyor.
Evet x kolu aldığın zaman dual sock fark etmez hepsini aynı program üzerinden Bluetooth ile bağlanıyorsun kendin optimize ediyorsun zaten

YiğitAysul

80+ Silver
Edge çok önermiyorum hocam. Çok pahalı sunduğu özelliklere nazaran.
Teşekkür ederim hocam bu fiyattan alinir değil mi zaten ps ürünlerinin stoğu az (Heleni ki özel seri ) oluyor düşmesini beklemek aptallık olur diye düşünüyorum

YiğitAysul

80+ Silver

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Şahsi görüşüm alınır eğer aktif olarak kullanacaksan benim aldığım döneme kıyasla çok yol kat ettiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan satılıyor fiyat 5000tl , normal versiyonları 4k yaklaşmış zaten
alınır 5k ya benim midnight black bile 4k şuanda ben 1800 e aldım

YiğitAysul

80+ Silver
Şahsi görüşüm alınır eğer aktif olarak kullanacaksan benim aldığım döneme kıyasla çok yol kat ettiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınır 5k ya benim midnight black bile 4k şuanda ben 1800 e aldım
Birde şimdi baktım da içinden kablo çıkmıyor bazı özellikler için kablo gerekli diye bir yerde görmüştüm de gerek kalmadı mı
Birde şarj etmek için ne lazım normal type c yetiyor mu

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Baran Kut
Birde şimdi baktım da içinden kablo çıkmıyor bazı özellikler için kablo gerekli diye bir yerde görmüştüm de gerek kalmadı mı
Düzgün bir type-c kablo yeterli hocam.

YiğitAysul

80+ Silver

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
type c yeterli ben mesela eski xiaomi telefonumun type c kablosuyla hem oyun oynadım hemde şarj ettim kaliteli bi kablo olsun yeter

Top Bottom