kumarga
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 444
hayırlı olsun iyi günlerde kullanınElden aldım hocam tertemiz kol sıfır gibi ama kullanılmış biraz. Bir sıkıntısı yok şimdilik teşekkür ederim yardımınız için
hayırlı olsun iyi günlerde kullanınElden aldım hocam tertemiz kol sıfır gibi ama kullanılmış biraz. Bir sıkıntısı yok şimdilik teşekkür ederim yardımınız için
Teşekkürlerhayırlı olsun iyi günlerde kullanın
f710 tuşları çok ses çıkartıyor muBen Xbox kolunu sevmediğim için ds4 aldım pişman oldum ds4 ve dualsenseler çok iyi gamepedler ama pcde uyumlu değiller f710 aldım şuan çok memnunum
pc icin ps4 kolu almayı dusunuyom senin dedigini mi alim ne oner.rsinBen Xbox kolunu sevmediğim için ds4 aldım pişman oldum ds4 ve dualsenseler çok iyi gamepedler ama pcde uyumlu değiller f710 aldım şuan çok memnunum
F710 al keyfine bakpc icin ps4 kolu almayı dusunuyom senin dedigini mi alim ne oner.rsin
Paran yetiyorsa xbox controller al , yoksa f710 iyidirpc icin ps4 kolu almayı dusunuyom senin dedigini mi alim ne oner.rsin
Paran yetiyorsa xbox controller al , yoksa f710 iyidir
ps4 almayı dunusuyomF710 al keyfine bak
Ds4 mü alacaksın. PlayStation 4 almaktan mı bahsediyorsun? Ds4 alacaksan pc de biraz uğraştırırps4 almayı dunusuyom
ps 4 koluDs4 mü alacaksın. PlayStation 4 almaktan mı bahsediyorsun? Ds4 alacaksan pc de biraz uğraştırır
Hocam kullanmadım ama uyumluluk açısından PS4 kolu sıkıntılı diyorlar. Ben konuyu açtığımdan beri Xbox kullanıyorum alabilirsen Xbox al. F710 kullanan arkadaşım var 1 senedir kullanıyor gayet memnunps 4 kolu
xbox cok pahalı hocam kolları yoksa alırdım max1k veririmHocam kullanmadım ama uyumluluk açısından PS4 kolu sıkıntılı diyorlar. Ben konuyu açtığımdan beri Xbox kullanıyorum alabilirsen Xbox al. F710 kullanan arkadaşım var 1 senedir kullanıyor gayet memnun
seninki guzelmiş aslında alabilirim ben de bayrampaşadayım bu aradaHocam kullanmadım ama uyumluluk açısından PS4 kolu sıkıntılı diyorlar. Ben konuyu açtığımdan beri Xbox kullanıyorum alabilirsen Xbox al. F710 kullanan arkadaşım var 1 senedir kullanıyor gayet memnun
Kusura bakmayın hocam geç gördüm. Attığım linktekini diyorsanız 1 aydan fazladır kullanıyorum. Gayet memnunum kol orijinal, sıfırdan farksız ama 2. el. Satıcıyla konuşun istersenizxbox cok pahalı hocam kolları yoksa alırdım max1k veririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
seninki guzelmiş aslında alabilirim ben de bayrampaşadayım bu arada
kol guzel mi orijinal mi nasıldır