Pc için gamepad önerisi

Shein'de bataryalı ürünler gönderilmiyor. Alabileceğiniz en uyun ve kaliteli gamepad Gamesir Tegenaria Lite modeli.

Shein'de bataryalı ürünler gönderilmiyor. Alabileceğiniz en uyun ve kaliteli gamepad Gamesir Tegenaria Lite modeli.
Sana güvendim siparişi verdim kral umarım çok uzun sürmez gelmesi :D

merhaba ürünler ilgimi çekti lakin hiç yurt dışından söylemedim gümrüüe takılır mı? nova lite de kablosuz bağlantı yok mu? türkiye sitesinden ucuza geliyor galiba
Bildiğim kadarıyla SHEIN üzerinden gümrüğe takılma olmuyor, ama bazıları pilli ürün alabilirken bazıları alamıyor. SHEIN bunları neye göre belirliyor bilmiyorum. Onun dışında GameSir Nova Lite’ta kablosuz bağlantı mevcut.

Ekler

• 1000029601.webp
    1000029601.webp
    482.4 KB · Hit: 38
Sana güvendim siparişi verdim kral umarım çok uzun sürmez gelmesi :D
Hangi siteden sipariş verdiniz? Ben galiba 13.75 euro olan modeli alacağım https://m.shein.com/eur/GAMESIR-Gam...Pink-p-50688877.html?ref=eur&rep=dir&ret=meur bu siteden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@katipke hocamın detaylı inceleme videosu var izleyebilirsiniz.

Bide ürün arızalı vs gelirse yurt dışı iade vs nasıl oluyor

Anladım o zaman o iş yaş teşekkürler dediğiniz model 20 dolar galiba
12.31 euroymuş kablolu model bende sipariş edeceğim gibi

Son düzenleme:
Hangi siteden sipariş verdiniz? Ben galiba 13.75 euro olan modeli alacağım https://m.shein.com/eur/GAMESIR-Gam...Pink-p-50688877.html?ref=eur&rep=dir&ret=meur bu siteden

Bide ürün arızalı vs gelirse yurt dışı iade vs nasıl oluyor

Anladım o zaman o iş yaş teşekkürler dediğiniz model 20 dolar galiba
12.31 euroymuş kablolu model bende sipariş edeceğim gibi
Avrupa sitesinde tr gönderim yok sanırsam kanka ben uygulamayı indirdim ordan aldım tam 600 TL'ye denk getirdim puan cart curtla

Avrupa sitesinde tr gönderim yok sanırsam kanka ben uygulamayı indirdim ordan aldım tam 600 TL'ye denk getirdim puan cart curtla
Bende kuponlarla gümrük vergisi dahil 564 tl ye düşürdüm gün içinde sipariş edeceğim teslim 14 ekim 24 ekim arası diyor. Gümrüğe takılmaz inş

Bende kuponlarla gümrük vergisi dahil 564 tl ye düşürdüm gün içinde sipariş edeceğim teslim 14 ekim 24 ekim arası diyor. Gümrüğe takılmaz inş
Senin sipariş ne durumda benimkini uçakta unuttular herhalde :D

Geri