Xbox x, xbox s, ps5, pc, sizin idealiniz hangisi?

SemAI

80+
Reaksiyon skoru
11
hangisinde oynamayı seviyorsunuz? f p olarak en iyisi xbox s midir?
xbox x mi ps5 mi daha iyi? gamepass mi, ps plus mı?
silah ve strateji oyunları için pc olduğunu düşünüyorum, konsolda ise xbox bana daha mantıklı geliyor, gamepad güzel ve game pass avantajı
xbox s hiç kullanmadım, ps4 ve xbox x kullandım

silah ve strateji oyunları için pc olduğunu düşünüyorum, konsolda ise xbox bana daha mantıklı geliyor, gamepad güzel ve game pass avantajı
pc candır

Şuanda 5070 li pc ve ps5 sahibiyim daha önce xbox series s im de vardı. Pc varken xbox a gerek yok bence. Ps5 i de hikaye tabanlı oyunlar ve fifa için kullanıyorum daha çok işten gelince yorgun yorgun koltukta yatarak oynaması güzel oluyor. Pc yi de daha çok fps türü oyunlar için kullanıyorum bf6,cs2 ve arc raiders gibi.

Şuanda 5070 li pc ve ps5 sahibiyim daha önce xbox series s im de vardı. Pc varken xbox a gerek yok bence. Ps5 i de hikaye tabanlı oyunlar ve fifa için kullanıyorum daha çok işten gelince yorgun yorgun koltukta yatarak oynaması güzel oluyor. Pc yi de daha çok fps türü oyunlar için kullanıyorum bf6,cs2 ve arc raiders gibi.
pc varken xbox da mantıklı değil mi ki, gamepass play anywhere özelliği olan oyunlar için, tam olarak hangi oyunlar her platformda oynanıyor bilmiyorum, ama call of vs silahlı güzel oyunlar olursa mantıklı olabilir diye düşündüm
ps5 ve xbox arasındayım bu arada, aynı zamanda da pc kurmaya çalışıyorum, masraf çok :D

pc varken xbox da mantıklı değil mi ki, gamepass play anywhere özelliği olan oyunlar için, tam olarak hangi oyunlar her platformda oynanıyor bilmiyorum, ama call of vs silahlı güzel oyunlar olursa mantıklı olabilir diye düşündüm
ps5 ve xbox arasındayım bu arada, aynı zamanda da pc kurmaya çalışıyorum, masraf çok :D
Valla pc varken xbox series s i 3 ay açmadığımı fark ettim sonrasında sattım zaten :D

Series s kullanıcısıydım o sıra pc yoktu bende aşırı zevk alıyordum oyun oynamaktan sonra series s i satıp pc alayım dedim hem oyun hem iş için o gün bugündür oyunlardan zevk alamıyorum desem yeridir konsol zevki bir başka oluyor

Konsol olarak kesinlikle tercih olarak playstation 5 tavsiye ederim. Ve bende ps5 slim sahibiyim ve konsoldan oldukça çok memnunum. Microsoft birinci parti oyunları diğer platforma tamamen getirecektir. Yani ps5 alırsan, hem xbox oyunları oynarsın hem de ps5 oyunları oynarsın. Yani xbox markasını tavsiye etmem. Gamepass ultimate aylık 800 TL oldu .Bildiğim kadarı ile gamepass ultimate üyeleri sadece Microsoft'un birinci parti oyunları ilk günden getiriyor.Ve ben plus deluxe üyesiyim. Ve daha ps store dan oyun almadım .Gamepass artık ülkemiz açışından da avantajı kalmadı.Çünkü gamepass ultimate artık pahalı ve xbox almanızı pek tavsiye etmem. Hatta bütçenizi zorlayıp ps5 pro almanız daha iyi olur. Ve bütçeniz yetmezse bile ps5 slim de yeterli olur. Ben ps5 slim sahibiyim ve iyi ki ps5 almışım diye şükrediyorum.

Son düzenleme:
Geri