Arama sonuçları: *

1. İntel Celeron

4500Tl 1650s sistem önerisi

Gamegaraj da olması lazım galiba adı pollux 3 an idi şimdi bi bakarım.
  2. İntel Celeron

3500 tl oyunda donma yasatmayacak sistem

sistemi parça parça mı alacaksın yoksa hazır olarak mı
  3. İntel Celeron

Upgrade Yapıyorum Tavsiyeye Açığım

açıkçası ben şu nedenlerden dolayı intel almanı önermem -İşlemcin overclock olmuyor -Ram frekansın sınırlı -b450 ler daha güncel anakartlar intelin soket değiştirmesi durumu da var önerim ryzen 3 3100 alabilirsin ya da bütçeyi arttırıp 2600 ama 3100 oyun performansı olarak daha önde anakart...
  4. İntel Celeron

5500TL RX5500XT 8GB sistem nasıl?

rx 5500xt gtx 1650s ile yarışıyor ama sen aynı fiyata gtx 1660s alabilirsin
  5. İntel Celeron

elraenn toplama pc alınır mı??

bence alınmaz zaten abdullah abi de eleştrisini yaptı yayıncı sistemlerine karşı bütçenizi ve isteklerinizi öğrenebilirsem size bazı tavsiyelerde bulunabilirim
  6. İntel Celeron

Daha iyisini bulabilir miyim

öyle bi sistem daha bulamadım ama araştırıyorum 1602441620 sence işlemcimi 1600 af yapıp 1660s mi düşünsem
  7. İntel Celeron

tm 1602441370 knk 4.5k falan oluyo öyle
  8. İntel Celeron

5k civarı 5100 ü geçmesin 1602441141 eee
  9. İntel Celeron

sizce iyi midir bu pc

rx 570 mi çöp bir ekran kartı 5k ya 5500xt fln takmanı öneririm
  10. İntel Celeron

https://www.qp.com.tr/qp-nitro-r5-2600-8gb-rx590-8gb-240gb-ssd-oyun-bilgisayari sistemine denk geldim başka sistemler de aradım ama şu ana kadar bulduğum en iyisi buydu galiba özelleştirmeden işlemciyi 3500x yaptım kasayı ise corsair spec delta rgb yaptım araştırmamı sıkı yapmama rağmen tam...
  11. İntel Celeron

Bilgisayar topladım öneriniz nedir :)

1600 af yada 2600 e yönel
  12. İntel Celeron

1.500 TL en iyi toplama PC (2.el)

1500 tl ye 2.el bile zor bu işe girişmeni pek önermem ilerde bütçen artınca bir şeyler bak
  13. İntel Celeron

Arkadaşlar bu pcyi alıcam fps degerlerim sizce nasıl olur

o zaman bu forumda ki mesajları okut videoları izlet yazık ailenin mmaşına para kolay kazanılmıyo hem de senin o sisteme vereceğin para yerine daha güzel çevre birimleri,donanımlar vb. alınabilir lütfen ailene b mesajı okut alacağın pc iyi ama DA sistem 3 çok daha ucuz ve yükseltme seçenekleri...
  14. İntel Celeron

10-12k arası 3080 li sistem toplanır mı

sisteme ancak darboğaz yapmaktan başka bişey olmaz o bütçeyle ancak 3070 i zorlarsın
  15. İntel Celeron

Bir Sistem Topladım Çok Bilmiyorum

da sistem 3 e bak ekran kartı da daha iyi yanınada 144 hz monitö ohh mis
  16. İntel Celeron

DA-3 sistemi anakart yükselttim bu şekilde alıyorum?

anakartın zaten kendisi en fiyat performans b450 anakart olduğunu söyleyebilirim bence değiştirmene gerek yok eğer overclock yapacaksan bütçeni arttırıp b550 veya x570 almalısın
  17. İntel Celeron

Altta linkini braktığım sistem nasıl?

adam render ve yayın yapacakmış açıkçası ben bu işler için 3300x önermem
  18. İntel Celeron

valla instagramda storylerde yeni sistem geliyor diye bir duyuru yapmıştı nolur nolmaz yeni sistemi beklemeni öneririm ama bence bütçesi senden daha düşük olanlar için çıkacak
  19. İntel Celeron

o zaman bu sistem senin için iyi duruyor ama ben sistem alana kadar araştırma yapmanı öneririm sonradan ah keşke bunu alsaydım demeni kimse istemez 1599246182 https://www.itopya.com/vok-imperial-amd-ryzen-5-3500x-msi-rx-5600-xt-mech-oc-6gb-16gb-ddr4-480-gb-ssd-gaming-bilgisayar/ açıkçası bu...
  20. İntel Celeron

eğer render yapmıyorsan yayın falan açmıyorsan o ve sadece oyun için alacaksan bence ekran kartını daha iyi yapabilrisn başka sistemlere bakmanı öneririm bütçen ne kadar onu söylersen sana biraz daha yardımcı olabilirim
Top Bottom