selam arkadaslar yeni sistem toplıcam oyun amaçlı olacak,oyunlarda hıgh ultra olmasına gerek yok sadece oynarken donma yaşamayım yeter,sistem onerebilirmisiniz...?
apu sistem ile ilgili bilgim yok oyun oynayabilirmiyim o sistemle...?Bu bütçe ile Apu sistem iyi gider , ekran kartı fiyatları uçuk zaten stoklarda yok.
Oynayabilirsin.apu sistem ile ilgili bilgim yok oyun oynayabilirmiyim o sistemle...?
apu bir sistem onerebilirmisin kardesim....?Oynayabilirsin.
İlerde yetersiz geldiğinde ekran kartı ekleyip sistemi şahlandırabilirsin.
Yeni nesilden anlamıyorum kanka valla anlasam önerirdim.apu bir sistem onerebilirmisin kardesim....?
ne tür oyunlar oynuyorsunuzselam arkadaslar yeni sistem toplıcam oyun amaçlı olacak,oyunlarda hıgh ultra olmasına gerek yok sadece oynarken donma yaşamayım yeter,sistem onerebilirmisiniz...?
Hikaye modlu resident evil gbi oynanir mi..ne tür oyunlar oynuyorsunuz
cs go
lol
valorant gibi oyunlar için yeterli olur
ama gta 5 te falan zorlanır
zorlanır bence ama tam bilemedimHikaye modlu resident evil gbi oynanir mi..
Parcasistemi parça parça mı alacaksın yoksa hazır olarak mı
Butce olarak hangisi uygn olursa...sistemi parça parça mı alacaksın yoksa hazır olarak mı
zorlanır bence ama tam bilemedim
youtubeden bak istersen
Dusuk ekran kartli alsam gtx 1050 ti gbi oyunlari low da oynatirmi yada 1650 gibi...Yeni nesilden anlamıyorum kanka valla anlasam önerirdim.
3500 TL bütçe ile ekran kartı aldığına değmez.Parca
Butce olarak hangisi uygn olursa...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dusuk ekran kartli alsam gtx 1050 ti gbi oyunlari low da oynatirmi yada 1650 gibi...