Arama sonuçları: *

1. A

7-10 Bin TL'ye Monitör ve Sistem Önerisi Arıyorum

Selamlar Rx570li 2.el kasalara baktım ama umduğumu fazla bulamadım. 8gb ramli apu sisteme falan takmışlar uyumlu güzel bir sistem arıyorum eskiden ryzen 2600 rx 570 kullanıyodum cok güzeldi. Tabi şuan aklımda intel sistem var çünkü eski knight metin2 csgo tarzı oyunları seviyorum daha iyi olur...
  2. A

Düşük bütçeli Mini PC için tavsiyeleriniz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i3-7100-mini-pc-uhd-630-8gb-ram-1064922033/detay/ Selamlar, PCmi birazda mecburiyetten satma kararı aldım. Piyasada alışagelmiş bilgisayarların dışında mini bir PC bu sebeple sizden fiyat yardımlarınızı bekliyorum...
  3. A

Mini PC için fiyat tavsiyeleriniz yardımlarınızı bekliyorum.

alternatif sistem gösterir misin mini olarak uhd 630 olursa sevinirim
  4. A

Mini PC için fiyat tavsiyeleriniz yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar, PCmi birazda mecburiyetten satma kararı aldım. Piyasada alışagelmiş bilgisayarların dışında mini bir PC bu sebeple sizden fiyat yardımlarınızı bekliyorum. Bana yol gösterici yorumlar yaparsanız sevinirim. Belirlediğim fiyat ve pc ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Özellikler i3 7100...
  5. A

Şuan Mantıklı olan hazır sistemler 5-8k arası

Şuan Mantıklı olan hazır sistemler 5-8k arası bilginiz var mı? Bir kaç öneri bırakır mısınız?
  6. A

Mini PC bulamıyorum 2.el

teşekkürler bunlara bakıyorum
  7. A

Mini PC bulamıyorum 2.el

Merhaba 5 8300,ryzen 2600 g6400 gibi işlemcilerin ekran kartı gtx 1030 gtx 1050-ti rx 570 Bu özelliklere yakın mini pcler bulamıyorum eskiden böyle su şişesi boyutunda bir sürü ürün vardı bakıyorum bakıyorum bulamıyorum bana öneride bulunabilir misin? Amaç knight onlineyi yüksek fps oynamak...
  8. A

Mini ITX sistemimi satıyorum Tavsiye Öneriler

Sugo efsane bir kasadır internette bir sürü tercih edilmiş videoları görürsünüz ayrıca büyük 3 fanlı ekran kartlarıda sığıyor 1663238151 Bu büyük kasa sanırım ITX piyasası farklı
  9. A

Ayrı ayrı satıldığında daha iyi değerini bulur mu?
  10. A

Selamlar arkadaşlar sistemimi satıyorum. Fiyatlama olarak adaletli davrandığımı düşünüyorum. Kaliteli parçalardan oluşan bir sistem sizde pc ile ilgilenen insanlar olarak dış göz olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı? Sizde bu ilan makul mu? Parçaları ve ilanı kontrol ederek bana fikir...
  11. A

APU Sistem Tavsiyesi

apu sistem mi iyi yoksa gt 1030lu sistemler mi?
  12. A

Hazir sistem mi toplamak mi mantikli

İstediğin gibi olmasını istiyorsan tek tek mantıklı fakat fiyatı farklı olabilir.
  13. A

Bilgisayarımı satıp yenisini almalımıyım ?

1080p için %90 ideal bir pc yapabileceğin sağlam üst düzey bir anakarta geçip m2 takmak falan ama gerek yok :D
  14. A

Artık Kimsenin İstediği gibi sistem toplayamaması

Ben artık içselleştirdim. Daha güçsüz pc toplayacak olsam bile hazır kasa tercih etmiyorum. Tabi daha fazla para harcadığımı hissediyorum ama ancak böyle içime siniyor. :D Araba toplamak gibi bilgisayar toplamak keyif işi :D Donanımları seviyorsanız :D
  15. A

Ryzen 5 3400g sistemim var ne kadar eder

bu en iyi grafiğe sahip apu yanlış bilmiyorsam piyasada pek yok değerlendirilebilir
  16. A

Bu krizde ortalama üstü bir sistem toplanır mı ?

Ne kadar konsol oyunları pahalı olsa da takas yöntemi var konsol bana artık daha ekonomik geliyor. Gelecekte konsol almayı düşünüyorum.
  17. A

Ofis için pc arıyoruz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-mini-anakart-islemci-tumlesik-apu-975062160/detay/ Bu ilan bana ait apu tümleşik işlemci 35w güç tüketimi var. m2 desteği var nerdeyse 0'ya yakın yakın zamanda almısttım lazım olursa ekran kartı...
  18. A

1200 TL'ye işlemci+ekran kartı mı APU mu?

Apu olmayan işlemciye geçip idarelik ekran kartı ile takılıp geforce now tarzı takılabilirsin. Örnek: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gt440-asus-ekran-karti-128-bit-1gb-975066682/detay/ Ekran kartı alacak kıvama gelince performanslı işlemcine...
  19. A

A10 9630P işlemciye GT 730 Ekran kartı 350w PSU

A10 9630P işlemciye GT 730 Ekran kartı 350w PSU problem olur mu? 7-24 çalışmada zorlanır mı? İşlemci 35w GT730'da karttan besleniyor 75w diye biliyorum emin değilim. Bu arada bu işlemci ne alaka diyenlere mini sistemim var. https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=973 Bu...
  20. A

Eski APU'da Dual Ram gerekir mi?

Teşekkür ederim. Ekstra olarak bilginiz varsa bu işlemci içindeki R5 Graphics gücü nasıldır aşağı yukarı LoL veya düşük ayar csgodan örnek verebilirsen
Top Bottom