Neler Yeni

APU Sistem Tavsiyesi

onursahin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Onur Şahin
Bütçe
7000
Orta yaşlı bir akrabama apu sistem toplamayı düsünüyoruz. 3200G islemcide karar kıldık çünkü ufak tefek oyunlar oynanacak sadece ve günlük kullanım için toplanacak. 4650G ile arasındaki farka degmez diye dusunduk. BIOS guncellemesi yapmadan bu islemci ile çalısacak bir anakart ve anakart ile uyum sorunu cıkartmayak 2x8gb ram arıyoruz. Yardımlarınızı bekliyorum.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
6-7kya 4650g de toplayabilirsin rahat bir şekilde. Neden 3200g tercih ediyorsunki

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,742
İsim
Yavuz

onursahin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Onur Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6-7kya 4650g de toplayabilirsin rahat bir şekilde. Neden 3200g tercih ediyorsunki
aralarında fazla bir fark yok sanırım, fiyat farkına değmez diye. Bütçe 7k ama daha düşük tutabilirsem tutacağım bu sebeple. Aslında 8K civarına çıkabiliyor ama ekran kartlı sisteme yine yetmedigi için bari hesaplı olsun diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam çok sağ olasın bu sistemi görmemiştim ve 6k için gayet güzel gözüküyor çünkü tek tek toplayınca 3200G'liyi bu fiyata toplayabiliyoruz.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
aralarında fazla bir fark yok sanırım, fiyat farkına değmez diye. Bütçe 7k ama daha düşük tutabilirsem tutacağım bu sebeple. Aslında 8K civarına çıkabiliyor ama ekran kartlı sisteme yine yetmedigi için bari hesaplı olsun diye düşündüm

hocam çok sağ olasın bu sistemi görmemiştim ve 6k için gayet güzel gözüküyor çünkü tek tek toplayınca 3200G'liyi bu fiyata toplayabiliyoruz.
Kayda değer bi fark var bence. Arkadaşım aldı 4650gli sistemi en azından CS, valo gibi oyunları rahat bir şekilde oynayabiliyor. Üstteki arkadaşın attigi sistemi alabilirsiniz

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
apu sistem mi iyi yoksa gt 1030lu sistemler mi?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,104
İsim
kilan embappe

onursahin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Onur Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monitörü, klavyesi vs var o sebeple sadece kasa düşündük

Kayda değer bi fark var bence. Arkadaşım aldı 4650gli sistemi en azından CS, valo gibi oyunları rahat bir şekilde oynayabiliyor. Üstteki arkadaşın attigi sistemi alabilirsiniz
onu alacağız sanırım çünkü tek tek toplamaya göre daha karlı oluyor gibi. Acaba inventus montajlı bir şekilde mi gönderiyor kasayı bilginiz var mı?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
monitörü, klavyesi vs var o sebeple sadece kasa düşündük

onu alacağız sanırım çünkü tek tek toplamaya göre daha karlı oluyor gibi. Acaba inventus montajlı bir şekilde mi gönderiyor kasayı bilginiz var mı?
Evet sadece ekran kartlı sistemlerde hasar gormesin diye ekran kartını ayrı veriyorlar diye biliyorum

Top Bottom