anakarti 6.5kya bunu alin her isinizi gorur.
MSI B650 Gamıng Plus Wıfı Amd B650 Am5 Soket Ddr5 6000(OC)mhz Atx Gaming (OYUNCU) Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
yok illa x670e alicam derseniz de bu urun isinizi gorur daha fazla para basmaniza gerek yok.
MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart banayeni'de! Åimdi MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatı ve özelliklerini incelemeye baÅla.
www.banayeni.com
(dedigim gibi ben olsam b650 olani alirim yari fiyatina)
islemci zaten belli en ucuz yerden 7800x3d
GALAX GeForce RTX 4080 SUPER ST 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9STS) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
www.gaming.gen.tr
galaxin 42kya 4080 superi var bilindik marka olsun derseniz 47kya gigabyte modeli var ama +5k verilir mi derseniz verilmez.
ramde süpriz istemiyorsanız alacağınız model bu
G.Skill 32GB(2x16) Flare X5 AMD EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (F5-6000J3038F16GX2-FX5) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
ssd zaten varmis elinizde oyun performansina dogrudan etkisi olmadigindan elinizdekini kullanmaya devam edin bosuna masraf yapmayin.
normalde 750w guc kaynagiyla rahatlikla sistemi calistirirsiniz. ama garanti olsun istediginiz icin 850w guc kaynagi tercih edebilirsiniz. forumca en cok onerdigimiz ve bicok arkadasinda kullandigi marka olani da asagiya birakiyorum.
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %91,40 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...
www.teknobiyotik.com
islemci sogutucuda da sivi sogutmanin pompa arizalariyla ugrasmamak icin bu deli alip gecebilirsiniz. bi cok arkadas da yine bu modeli kullaniyor ve memnun.
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
kasa konusunda da kuru plastik bi parca oldugu ve sogutma disinda performansa bir etkisi olmadigi icin bilindik en ucuz modeli alir gecersiniz. ben tavsiyemi birakayim diger arkadaslar daha uygun fiyata daha iyi kasa biliyorsa onlar da yardimci olsun.
Dark GUARDIAN, 4x12CM Fixed RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası ! Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni Tercihi Ezber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN ! Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni...
www.teknobiyotik.com
fiyati toplamadim. toplamda size ne kadar maliyeti oluyor bu parcalarin artik siz bakarsiniz. kolay gelsin.