9070XT ve 7800x3d Sistem toplama

Hocam ben de xfx swift radeon 9070xt ve xfx quicksilver radeon 9070xt arasında kaldım. Aralarında 3800 fark var değer mi acaba diye düşünüyorum.
ben yeni aldım xfx swift modelini bence güzel alabilirsin fazla verme para soğutması ve sessizliği güzel ama logo üzerinde xfx ışığını kapatamadım

sıvı soğutucu düşünüyorum zaten ama onu ayrı almayı düşündüm özelleştirme fiyat farkı yüksek geldi bunu alır uyguna satar düzgün bir tane alırım dedim ama 72 değilde 65 falan olaydı keşke diyorum :D monitöre bütçe kalırdı iyi olurdu beklemedeyim inşallah bu akşam denk gelir bir tane

Quicksilver modeli orta segment oluyor. Benim Swift giriş seviyesi. Mercury ise en tepe seviye.

Sizin almak istediğiniz Quicksilver modeli Mercury'ye göre fan profili biraz daha sessize ayarlanmış geliyor fabrikadan ama tabii haliyle sıcak çalışmaya ayarlanmış vaziyette. Boyutlar hepsinde aynı. XFX'ler ebat olarak en büyük 9070 XT şu an piyasada. 3.5 slot yer kaplıyorlar. Gemi gibi kart hepsi :cool:

Açıkçası ben çok memnunum. Zamlanır falan diye alıp geçmiştim ben 2 ay önce direkt :D

Bu arada sizin almak istediğiniz Quicksilver'ın iki versiyonu var. Birisi OC diğeri Gaming modeli. Gaming modelinde çift BIOS var. OC modelinde yok. Aklınızda olsun. Peki bu ne demek ? Hani olurda ekran kartına BIOS falan attınız bir vakitte ve başarısız oldu. İkinci BIOS ile kart hayata dönüyor. Olay bu. Belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Quicksilver modeli orta segment oluyor. Benim Swift giriş seviyesi. Mercury ise en tepe seviye.

Sizin almak istediğiniz Quicksilver modeli Mercury'ye göre fan profili biraz daha sessize ayarlanmış geliyor fabrikadan ama tabii haliyle sıcak çalışmaya ayarlanmış vaziyette. Boyutlar hepsinde aynı. XFX'ler ebat olarak en büyük 9070 XT şu an piyasada.

Açıkçası ben çok memnunum. Zamlanır falan diye alıp geçmiştim ben 2 ay önce direkt :D
valla heyecanla 22:00 bekliyorum şuan incehesap gaming gecesi için ama 9070xt ve x3d li bir sistem göremedim henüz eğer çok uygun olursa 9060xt lerden birini alabilirim bir tane de 5070ti var 90k şuan indirimsiz eğer o çok düşerse oda olabilir. lanet olsun ne kasım ayıymış bir pc alamadık ya.

valla heyecanla 22:00 bekliyorum şuan incehesap gaming gecesi için ama 9070xt ve x3d li bir sistem göremedim henüz eğer çok uygun olursa 9060xt lerden birini alabilirim bir tane de 5070ti var 90k şuan indirimsiz eğer o çok düşerse oda olabilir. lanet olsun ne kasım ayıymış bir pc alamadık ya.

Mesajımı detaylandırmıştım, okumanızı öneririm. Hemen yukarıda.

Bende 9070xt sistem istiyorum ama gamegaraj 5070ti sanki daha ucuza geliyor 10 taksit olayını hesaba katınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,306
Üyeler
185,703
Son üye
Ressime32
Geri