Arama sonuçları: *

1. Ahmetycsy

RX 570 + Ryzen 5 2600 Sistem Aldım, Hata Mı?

Hiç moral bozma. Sisteminde zaten şuan için çıkmış her oyunu 1080p de rahatça oynarsın. Forumda çok takılınca insanın aklı sürekli çelişebilir. O yüzden olabildiğince bu konulara bakma eğer seni çok etkiliyorsa. Ben olsaydım düşünmezdim acaba bunu mu alsaydım diye elimdeki ihtiyacımı...
  2. Ahmetycsy

RX 570 + Ryzen 5 2600 Sistem Aldım, Hata Mı?

Şuan bu aldığın sistem ihtiyacını karşılıyor mu? Yani oynamak istediğin oyunları oynayabiliyor musun? Eğer bu konuda sıkıntı yoksa bence başka pc'lere, sistemlere falan bakmana gerek yok, aç oyununu oyna zevkine bak. Bu arada senin sistemindeki kart GTX 1650'den daha güçlü bir kart. Geri kalan...
  3. Ahmetycsy

BU PC ALINIR MI (8000TL)??

Oynadığınız oyunlara fazla fazla yetecek bir sistem işlemci de ekran kartı da yeterli kasa ve PSU güzel SSD zaten değiştireceğim diyorsunuz H510m anakarta 11. nesil Intel işlemci de takabilirsiniz ileride, çift kanal toplamda 16 GB RAM var, bence alınabilir fiyat günümüze göre fena değil çünkü...
  4. Ahmetycsy

i5 11400F + İnno3D RTX 3060 12 GB LHR alınır mı? ?

1 senedir kullanıyorum bu güç kaynağını hiçbir sorun yaşamadım hatta PC açıkken ve oyun oynarken en az 30-40 defa elektrik gitmiştir, voltaj da düşmüştür, bunlara rağmen sıkıntı yok içiniz rahat olsun zaten Gamegaraj firması eğer PSU kaynaklı herhangi bir sorun çıkarsa hemen ilgilenir merak etmeyin.
  5. Ahmetycsy

Twitch yayını için PC topladım sizce nasıl ?

35000 TL değerinde herhangi bir sistem alsan yayın yapabilirsin zaten. 10000 TL'lik bilgisayarla da yaparsın. En fazla ne oynayacaksın yayınlarda PUBG, Valorant, CS:GO, LOL, Fortnite, internet cafe similator gibi indie oyunlar ya da Youtube'tan video izleme? Bu oyunların hepsini 2012'den kalma...
Top Bottom