- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Çok bir indirimi yok, normal piyasadaki sistemlerden farkı yok gibi duruyor.
hocam zaten sosyal medyada storylerde atıyorlar ayriyetten forumlardada paylaşılıyorevet bende 8000tl ye daha iyi bir şey bulamadım amacım laptop almaktı hp r7 5800h 500ssd 3050 w10 laptop 16.500 TL şuan o yuzden masaüstü baktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne zaman çıkar tahmini
Mesaj otomatik birleştirildi:
nereden çıkacak yeni sistemler onları takip ediyim
birde ayriyetten şu olur büyük ihtimal ekran kartı net aynı olur işlemcide aşağı yukarı aynı olur yeni çıkacak sistemlerde tek avantajın 1k aşağı verirsin o olur ama beklemeye değmez allah bilir ne zaman çıkar ne olur ne biter yinede sen bilirsin hocamİTOPYADAN BU PC Yİ GÖRDÜM İNTERNETTEN ALMA İMKANIM YOK MAGAZADAN ALICAM SSD KÖTÜ DİYENLER VARDI SSD Yİ SN570 YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALINIR MI ? CSGO VALO ETS2 GTA5 FORTNİTE PUBG TARZINDA OYUNLAR OYNUYORUM GENELLİKLEITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Acele etme deyip duruyorsun dolar yükselirse görürüm acele etme demeniBir daha çıkacak bekle acele etme
Tamam alın o zaman sonra keşke demeyin sistem çıkacak dedi adam görmediniz miAcele etme deyip duruyorsun dolar yükselirse görürüm acele etme demeni