Arama sonuçları: *

1. A

Kendim 2. el böyle bişey topladım mantıklı olmuş mu?

İkinci el mantılı da sanki pahalı seçimler yapmışsın. İşlemci, güç kaynağı, soğutucu yokken 26100 TL oldu. Bu şekilde sıfır hazır sistem daha mantıklı.
  2. A

70K'ya kadar sistem önerisi

Buradaki soğutucular pek hoşuma gitmedi gibi. Varsa mantıklı öneri olur hocam. NV3 yaptım SSD'yi. 6000-4000.
  3. A

Bu şekilde sistem birbirini besle mi? Soğutucu başka yerden alayım diye düşündüm.
  4. A

Arkadaşım sistem alacak. Bu iyi mi diye bana gösterdi. RAM-Anakart-Soğutucu üçünü beğendim. 70K'ya kadar bütçe ile bu sistemden iyi bir şey toplayabilir miyiz...
  5. A

Ekran Kartı Ve Işlemci Alıcam, Yeni Serileri Çıkınca Fiyat Çok Düşer Mi?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/9800x3d-7800x3d-fiyatlarini-yakin-zamanda-etkiler-mi.1016909/ Burada, ikinci yorumda ve diğerinde açıkladım hocam cevabı. :D
  6. A

Rx6900xt 4k sistem toplamak için ne kadar bütçe ayırmalıyım ?

Acelen olsun. 2-3 ayda diz. Yeni yıldan sonra her şeye zam gelir. Alabiliyorken şimdiden al sonraya bırakma.
  7. A

Rx6900xt 4k sistem toplamak için ne kadar bütçe ayırmalıyım ?

Değişir. Kimisi 10K'ya satar kimisi 12K'ya. Hangisi denk gelirse. Dizmişken DDR5, AM5 diz ileride yükseltme yapman kolay olur.
  8. A

Toplama Bilgisayar Destek Lazım!!

Parçalar çok iyi. Fiyata bir şey diyemeyeceğim.
  9. A

GPU, RAM, Board ve CPU Önerisi

Sistemin hala canavar gibi bence ya. :D
  10. A

6900 XT vs 6800 XT hangisi mantıklı

6900 XT al. Yarın bir gün monitörü güncellersin. Ama yine de zorlayıp 2K monitör almanı öneririm. 1080P yavaş yavaş azalıyor. Hem ekran kartında canavar. Yani biraz geç al ama 2K al derim.
  11. A

6900 XT vs 6800 XT hangisi mantıklı

6900 XT al devam. Gayet de canavar kart. 2K Ultra ayarlarda hala çok iyi değerler veriyor.
  12. A

Nasıl Bir RAM takmalıyım?

DDR2 4GB'a kadar destekliyor. Bu girdiğin sayfanın sağ üst tarafında teknik özelliklere girersen orada görürsün detayları.
  13. A

Bilgisayarı tek tek toplamak mantıklı mı?

Hazır sistemlerin fiyatları uygun ama birkaç parçası kötü olabiliyor. Ben tek tek toplama taraftarıyım. İstediğin ürünü seçebiliyorsun. Arkadaşın dediği gibi indirim kovalarsan bir de aynı fiyatlara istediğin ürünle yakalarsın. Akakçe'den seçeceğin ürünleri favorile. İndirime girdiğinde zaten...
  14. A

i7 12700 den hangisine geçmeliyim 14700K vs 7800X3D

Hayır. Üzmez kesinlikle. Arkadaşın da dediği gibi zaten anakart da değişmen gerekiyor. Ekstra masrafa değecek fark yaşamazsın.
  15. A

i7 12700 den hangisine geçmeliyim 14700K vs 7800X3D

İş için de kullanacaksan 14700K öneririm bende. 7800X3D oyun canavarı.
  16. A

Rx 6900 xt vs rtx 4070 ti super

Kişiden kişiye sorun değişiyor. Genellikle AMD fiyattan düşürmek için tek katmanlı PCB kullanıyor. Nvidia çift katman. Bu yüzden gelen güç, yani güç kaynağı sağlam olmalı AMD kullanıcısında. Bende yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Birçok farklı model de kullandım. Hiçbirinde sorun yaşamadım...
  17. A

Rx 6900 xt vs rtx 4070 ti super

İkinci el 6900 XT 12-13 fiyatı var. 4070 Ti Super 30'dan aşağı yok. 17-18K fazla verip %23 fazla FPS almak bana hiç mantıklı gelmiyor.
  18. A

RX 6700 SİSTEM ALINIR MI?

Dostum sistem alınmıyor. Bu kader acele etmeden önce sepete eklemeyi deneseydin bir önce.
  19. A

7800x3D sistem toplama

Uyuşmazlıktan ziyade bu kadar güçlü işlemciye en azından 3080-6900 XT gibi güçlü bir kart alsaydın. İşlemci en iyi oyun işlemcisi.
Top Bottom