Arama sonuçları: *

1. A

gtx960m ekran kartı solidworks performansı nasıldır?

Bunlara hiç gerek yok benim i5 8. Nesil rx530 lu laptop öyle aşırı büyük bir montaj olmadığı sürece çatır çatır çalıştırıyordu. Ki büyük ihtimal solid zaten ekran kartınızı kullanmıcak bile kullanması için bilgisayarın dosyalarını kayıt defteri dosyalarını falan modifiye etmek lazım
  2. A

Laptoplu Sistemi Olanlar Var Mı?

Laptop ikinci ekran olarak kullanılamıyor diye biliyorum üstündeki hdmı lar sadece görüntü çıkşı veriyor
  3. A

200 bin tl bütçeyle herşeyi kaldıran pc önerisi

Daha önce arkadaş 20 25k laptop sorarken bir anda 200bin sanırım miras falan kaldı arkadaşa
  4. A

Bilgisayar tavsiyesi gerek tam bilmiyorum

Öncelikle aynı özellikte masaüstü bilgisayar daha uygun fiyatlı olur ayrıca ileriye dönük daha avantajlı zamanla upgrade yapabilirain
  5. A

Fiyatlara Yine zam geldi

Monsterda 1-2- bin tl zam yapmış. Ya yarıyıl öğrenci indiirmi gibi bişey yapacak ona hazırlanıyor veya gerçekten zam geldi
  6. A

16K 17K Bandında PC Toplama Yardım

Şimdi birileri gelecek 3060 li bir sistem önerecek ve her 15k üstü sistem toplama postuna gelen piyasayı takip etmeyen arkadaşlar. 3060lı sisteme 14-15k dan fazla verilmez diye birşeyler zırvalayacaklar. Şimdiden o arkadaşlara sesleniyorum bunu yazacağınıza çok biliyorsanız 3060 üstü ekran...
  7. A

12. Nesil ddr5 sistem toplamanın maliyeti

sanırım işlemci ve ram den alacağım performans ekran kartından kaybediceğim performansa deymicek
  8. A

12. Nesil ddr5 sistem toplamanın maliyeti

Piyasada artık 12 nesil işlemciler ddr5 destekli ram ve anakartlar yaygınlaşmaya başladı. 20 bin civarına 12. nesil işlemcili Oyun sistemi toplanabilir mi?
  9. A

-

Merhaba bilgisayar kullanıyorum yaklaşık 16 senedir bilgisyar kullanıyorum kullandıklarım hep giriş seviyesi laptoplardı genelde oyunları 30fps altı oynarım artık üniversiteye giderken iyi bir sistem almayı veya toplamayı düşünüyorum hangisi daha ucuz olduğunu bilemdigim için tam bir fikrim yok...
Top Bottom