Neler Yeni

Fiyatlara Yine zam geldi

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Monsterda 1-2- bin tl zam yapmış.
Ya yarıyıl öğrenci indiirmi gibi bişey yapacak ona hazırlanıyor veya gerçekten zam geldi

arisaka

80+ Bronze
Adam sadece gerçekleri yazıp, pc veya bileşenlerinden alacak olanları / almak isteyenleri bilgilendiriyor. Aylardır bekle bekle düşecek fiyatlar yok o olacak bu olacak diyene kadar fiyatlar yükselecek sonra yine bekle. Dünya çapında krizler düzelse bile(ki kısa vadede zor gözüküyor) Ülkemizde zaten enflasyon dur durak bilmiyor yükselmeye devam ediyor, dolar da bazı politikalar yüzünden tırmandıkça tırmanıyor. Yani arkadaşın dediği gibi o fiyatlara o sistemlerin gelmesi çok hayal olur.
@arisaka yorumlarını takip ediyorum, yerinde yorumların var ağzınıza sağlık hocam.
Gerçekler insanların çok fazla canını sıkabiliyor ama yapacak bir şey yok birilerinin hoşuna gitmiyor diye polyannacılık yapamıyorum.

Fiyatlar geri çekiliyor, düşüyor, düşecek, ucuzlayacak diyorlar. Evet dünya çapında fiyatlar düşüyor mu? düşüyor ama ne kadar? hemen bakalım. Daha bugün hardware unboxed ın ocak gpu piyasa analizini atıyorum.

Kasım-aralık-ocak 3 aylık süreçte 3060 sadece 35$, 3060 Ti sadece 11$ düşmüş, AMD de de benzer durum söz konusu geri kalanlarda görülüyor zaten hepsi komedi, velhasıl düştü ama işte böyle düştü. Yani halen daha msrp nin 2 katından fazlaya satılmaya devam ediyor.

Hepsinden öte bu ülkede dolar, ekonomik kriz, enflasyon ve fırsatçılık gerçekleri var. Yani özetle bir şeylerin düşeceği üzerine fazla hayal kurmaya gerek yok hele ki bu düşeceğini beklediğimiz şey dolar bazlı ve tüm dünyada bulmakta zorluk çekilen şeylerse...

gpu diffrenet.jpg

6666666666.jpg

Son düzenleme:

Yasir

80+
Gerçekler insanların çok fazla canını sıkabiliyor ama yapacak bir şey yok birilerinin hoşuna gitmiyor diye polyannacılık yapamıyorum.

Fiyatlar geri çekiliyor, düşüyor, düşecek, ucuzlayacak diyorlar. Evet dünya çapında fiyatlar düşüyor mu? düşüyor ama ne kadar? hemen bakalım. Daha bugün hardware unboxed ın ocak gpu piyasa analizini atıyorum.

Kasım-aralık-ocak 3 aylık süreçte 3060 sadece 35$, 3060 Ti sadece 11$ düşmüş, AMD de de benzer durum söz konusu geri kalanlarda görülüyor zaten hepsi komedi, velhasıl düştü ama işte böyle düştü. Yani halen daha msrp nin 2 katından fazlaya satılmaya devam ediyor.

Hepsinden öte bu ülkede dolar, ekonomik kriz, enflasyon ve fırsatçılık gerçekleri var. Yani özetle bir şeylerin düşeceği üzerine fazla hayal kurmaya gerek yok hele ki bu düşeceğini beklediğimiz şey dolar bazlı ve tüm dünyada bulmakta zorluk çekilen şeylerse...

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bu ülkede dolar düşse ekonomik kriz olmasa yine fiyatlar düşmez.Kendini akıllı sanan insanlar fırsatçılar fiyatları yine düşürmezler.Dolar 11 ken 120 k fiyatına araba alıcaktım.Dolar 18 oldu sonra geri 13 e düştü.Arabanın fiyatı 220 k olmuş. o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Gençler cebinizde ki para pul oluyor, aylarca çalışıp bir orta seviye sistem bile alamıyorsunuz, biriktirirken bile paranız eriyor anlıyorum da gerçekleri söyleyene kızmak yerine, ülkeyi yönetenlere kızın.
Maalesef anlamayanlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ülkede dolar düşse ekonomik kriz olmasa yine fiyatlar düşmez.Kendini akıllı sanan insanlar fırsatçılar fiyatları yine düşürmezler.Dolar 11 ken 120 k fiyatına araba alıcaktım.Dolar 18 oldu sonra geri 13 e düştü.Arabanın fiyatı 220 k olmuş. o.O2
Söylemesi ayıp babamın 2017 de aldığı sıfır 2017 Jetta (73.500 tl) şuan 2. El'i 290 - 320 bin tl arasında

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Muhammed Emin Ocak
Sorun ''fırsatçılarda'' değil ki, sorun ''fırsatçılara'' fırsat verenlerde. Fırsatçı varsa ona göre politika izle, onların işine gelen politikayı değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
@Yasir cim bence sen bir tane daha üzgün emojisi at çünkü babam o aracı 2019 da ihtiyaçtan satmıştı 🚬

swartyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Efe
Artık normal geliyo herşeye zam ZAM Ülkesi.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Birileri 1 haftadır 8K ya 3050, 10K ya 3060 gelecek diye hayal satıyordu, ben inanıyorum şahsen gelecek :dDDDDD

Şaka bir yana perşembe günü merkez bankası PPK toplantısı var eğer o toplantıdan reisi cumhur başkomutanımızın düşük faiz politikası gereği yine 100 baz puan faiz indirme kararı çıkarsa bakın o zaman şenliğe...

13K ya 10100F + 1650 sistem kovalarsınız...
Sen bi konuya cevap olarak, fiyat düşmesini beklemeyin dahada yükselmeden hemen alın diyen arkadaşsın değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,445
Üyeler
160,849
Son üye
GunduzBey
Top Bottom