Neler Yeni

Fiyatlara Yine zam geldi

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Yol al kardeşim bu forumdan. Gelipte sinir etme insanları. Herkesin bir amacı var. Seninde amacın bu fiyatların yükseldikçe yükselmesi. Böyle kişiler bu forumda çok var. Önceden de dediğim gibi bu kişilerin mining yapan ya da firmalarda bir görevi olan ya da al-satçı kişiler olduğunu düşünüyorum. Şunların artık konuşmasına şans vermeyin ve uyanın arkadaşlar. Fiyat algısında istediklerini vermeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sana bana yazma bir daha demedim mi lale. O 3 ıqlu beynine bunu sok istediğiniz kadar algı yapmaya devam edin. Senin amacını biliyorum. Bazı insanlar herşeyin farkında. Akıllı ol otur oturduğun yerde.
Boş yapma biz niye fiyatın yükselmesini isteyelim gerçekleri söyledik diye neden hemen sinirleniyorsun

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne kadar sıkıntılı varsa dolmuş forumda. Fiyatlarla ilgili sıkıntın ne? Yükselince keyif mi alıyorsun?
Sen neden adama yükseldin ki ? Doğru söylüyor. Düşmez arkadaşım. Bekledikçe zarar ediyor insanlar. Kullanıcıyım ben, en az iki sene aldığım sistemi kullanırım diyen kimse beklemesin. 500 aşşağı 500 yukarı demeden istediği sistemi alsın.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
şu dönemde bilgisayar veya teknolojik farklı bir ürün alacaksanız beklemeyin çünkü fiyatlar düşmeyecek direk alın

1 yıl önce 5500 xt 1600 af li sistem aldım 5000 TL ye şimdi 5000 TL ye doğru dürüst bilgisayar yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Muhammed Emin Ocak
🚬🚬

Hocam faiz düşürmek kötü bir şey değil aslında.
Kötü değil ama temelinin güzel atılması lazım böyle bir şey için. Zaten bu mevduat meseleleri yüzünden gizliden extra extra extra faiz verdiğimiz için ileride çok fena yükselecek dolar.

Satriani

80+ Bronze
Bunu söylemek içler acısı ama malesef bu ülkede zamlanan şey (ekstra kampanya, sınırlı stok cuma indirimi, yeni nesil öncesi stok eritme vs. harici) hiç bir zaman geriye düşmedi. Çünkü bu ülkeye en büyük zararı yine bu ülkenin insanı veriyor. O kadar fazla asimile olunmuş ve o kadar bencil bir toplum haline dönüşmüş ki, kendi çıkarına olan her durumda, toplumun kalanını asla düşünmeden ve genele sürekli negatif yansıyacak girişimler yapılıyor. Her seferinde söylemekten de bıkmadan, teknoloji ve uzay çağında bir ülkenin genci fellik fellik indirim, kampanya vs. arayıp, milletin 5 sene önce kullandığı sistemleri 3 kuruş indirim olsa da alsam diye kovalıyorsa, daha da o ülkeden hiç bi'şey olmaz. :sneaky:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Türkiye Cumhuriyeti ekonomide liberalliği benimser ve serbest piyasa vardır. Dolayısıyla satıcılar ürünleri istediği fiyata satabilir.

rterdogan

80+
Uygunsuz davranış
Yol al kardeşim bu forumdan. Gelipte sinir etme insanları. Herkesin bir amacı var. Seninde amacın bu fiyatların yükseldikçe yükselmesi. Böyle kişiler bu forumda çok var. Önceden de dediğim gibi bu kişilerin mining yapan ya da firmalarda bir görevi olan ya da al-satçı kişiler olduğunu düşünüyorum. Şunların artık konuşmasına şans vermeyin ve uyanın arkadaşlar. Fiyat algısında istediklerini vermeyin.

Ben sana bana yazma bir daha demedim mi lale. O 3 ıqlu beynine bunu sok istediğiniz kadar algı yapmaya devam edin. Senin amacını biliyorum. Bazı insanlar herşeyin farkında. Akıllı ol otur oturduğun yerde.
Sen kimsin la neyine güvenip bebeler gibi artistlik yapıyorsun. Herhalde yaşın 3 falan iyi yazmayı öğrenmişsin. İşte böyle insanlardan bu forumun temizlenmesi lazım. Tek fikirli, başka fikirleri dinlemeyen dinleme şansı bile vermeyen bir varlık. Cahil bir koyun olarak geri kalan yaşamına devam et, karşına çıkacak insanlara da sabırlar diliyorum. İnsanlara hayal satmaya da devam et. Sana insanlar argümanlarıyla neden düşüncenin yanlış olabileceğini anlatmaya çalışıyor, ama sen tabi argo konuşmaktan başka bir halt yiyemediğin ve sana karşı düşünenlere tahammülün olmadığı için(genelde cahil insanların özelliğidir) klavye delikanlılığı yapmaya devam et.

Herhalde arkadaş cia ajanı felan, amacını biliyorum diyor neymiş amacım sşkfwşflwşf. Keşke fiyatlar her alanda dibe çakılsa herkes istediği şeyi istediği gibi alsa. Ama güncel ülke durumları yakın zamanda bunun olamayacağı en ***** insanın anlayacağı şekilde açık ( tabi sen anlamazsın). Dolar ın yükselmesi, enflasyonun çıkması kimi sevindirir. Gidersin bütün yaşantın boyunca o sıkıntıyı yaşarsın. Sanki amacımız fiyatlar yükselsin de 1 tane bilgisayarımızı satıp kar etmek. Herhalde bunu kastetmeye çalışmış yarım beyiniyle. Uydurduğun hükümler ile insanlara hitap etmemeyi öğrenmelisin. İnşallah büyüdüğünde bu da gerçekleşir kardeşim.

Son düzenleme:

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
efemertmiraç
Her şey BTC ye bağlı o düşerse fiyatlarda düşer

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap