Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Apu sistem toplamak için tavsiye

Aynen öyle en mantıklısı farklı farklı sitelerden indirimlerle almak. Direk kolaylık olsun diye alışkanlıktan Hepsiburada'dan listeledim ürünleri. Bunlar sadece kağıt üstünde tabi. Kasayı detaylı incelemedim baya satın alan ve öven olmuş ki markası Corsair o yüzden eklemek istemiştim değiştirmek...
  2. A

İleriye dönük olmasının işlemciyle alakası yok çünkü işlemci satılacak zaten. Ama benim hatam belirtmeyi unutmuşum 3400G göremedim Hepsiburada sitesinde.
  3. A

Sana şöyle bir APU sistem ayarladım. Kasa ve SSD'yi çok detaylı araştırmadım ama yorumları baya olumlu ki zaten markaları güzel. Böyle bir sistem hazırlamamın sebebi, geleceğe yönelik olması. Fark ettiysen B550 anakart koydum. Ayrıca PSU 650W ve RAM bellekler 3200 MHz çift kanal. Yani ileride...
  4. A

Bu dönemde DADG2 özelleştirilip alınır mı?

Merhaba yaklaşık 7k-8k arasında monitör dahil pc toplamam gerekiyor. Ancak kendim toplamaya çalıştığımda tabi ki fiyat biraz yüksek çıkıyor. Bende itopyadan sistemlere baktım ve bu bütçe çerçevesinde dikkatimi DADG2 çekti. Sizce bu sistem özelleştirilip alınır mı? Bu bütçe çerçevesinde diğer...
  5. A

Yaklaşık 7K bütçe ile monitör dahil sistem toplama

Tamamdır düşüneceğim teşekkürler.
  6. A

Güzel kasa ama monitör olmaması sıkıntı, monitör dahil 7K demişlerdi hani en olsun 7.5K civarı olur yani
  7. A

Güzel kasa ama monitör olmaması sıkıntı 1599118624
  8. A

Bir yerden kısmam lazım aslında hard disk yok 500 GB SSD biraz az kalıyor ama nereden kısacağıma karar veremedim.
  9. A

Hazır ekledim fotoğrafları.
  10. A

Merhaba arkadaşlar. 2 kişiye bilgisayar toplayacağım yani hangi parçaları almaları gerektiğini söyleyeceğim. Ancak tabi ki toplamışken olabildiğince en iyisi olmasını istiyorum ve monitör dahil olduğu için bu bütçe artık biraz zorlayabiliyor. İlk olarak ben kaba taslak bir sistem hazırladım ve...
  11. A

Kaç yıl gider ve iyi mi

Diyor ki işlemciyi değiştirmek yerine T6 Ultra fan soğutucuyu al R5 3600 üstüne montajla stok fanı yerine yoksa ısı sorunu yaşarsın. Onun dışında R5 3600 yeterli. T6 Ultra'yı farklı yerden de sipariş edebilirsin, gelince montajlarsın kendin.
  12. A

UPS KARGO

Kargo hizmetleri genelde şubeden şubeye değişebilmektedir ancak UPS genel olarak bakıldığında en çok olumlu yorum alan kargo şirketlerinden bir tanesidir. Zaten bildiğim kadarıyla UPS şubesiz çalışıyor, direk tek bir şehir merkezinden dağıtıma çıkarıyorlar ürünleri. Muhtemelen bu yüzden daha...
  13. A

İ7 10700K ve 2070S sistem toplama (AMD Al demeyin :)

Intel aldığın sürece o sistem her zaman kötü olacak belki şimdi kafan almıştır. Bunun sebebi Intel'in kötü bir marka olmasından kaynaklı değildir. Zaten sana AMD önerecek değilim git sistemini al bu kadar kararlıysan.
  14. A

Diyorsun ki AMD önermeyin sadece sistemin nasıl olduğunu söyleyin. Oyun bilgisayarlarında şöyle bir mantık vardır, işlemci darboğaz yapmayacak şekilde seçilir ve paranın büyük bir kısmı ekran kartına ayrılır. Neden? çünkü işlemci belki sana 3-5 FPS fark ettirir ama ekran kartı 10'larca FPS fark...
  15. A

İnsanlara yardım etmeye çalışmakta suç. Ülke de fanboyluğun geldiği noktayı görüyorsunuz aslında. Daha uygun fiyata 'daha iyisini' bile görmezden geliyorlar.
  16. A

intel i5 9400f'li düşük bütçeli bilgisayar mı yoksa ryzen 3600x sistemli pahalı bilgisayar mı?

Intel'de bulunan ekran kartı iyiymiş ancak ne yazık ki anakart, RAM, işlemci ve SSD açısından (yani çok fazla eksisi var) geride kalıyor. Bu yüzden bunun yerine Ryzen 3600X işlemcisini biraz düşürebilirseniz ekran kartını 1660S veya 1660ti olarak değiştirebilirsiniz. İşlemci olarak Ryzen 3 3300X...
  17. A

10.000 tl toplama bilgisayar

Driver konusu çözüldü gibi zaten artık kartın son demlerine gelindi yenisi çıkacak ama tabi daha stabil olması açısından RTX alınabilir. İyi bir model alınırsa ısı konusunda da problem olmaz ama arkadaş RX 5700XT driver problemi çıkarsa uğraşır gibi gözüküyor sürekli kullanıcı olsa kendisi...
  18. A

İstediğin her oyunu en yüksek grafiklerde açıp oynayabilirsin. RTX 2060 Super ekran kartını da alsan RX 5700XT ekran kartını da alsan performans açısından hiçbir sıkıntı yaşamazsın. 1592325540 Diğer farkları açıklasaydın iyiydi, merak ettim.
  19. A

RTX ve DLSS 2.0 henüz tüm oyunlarda yok. Ayrıca karta bakıldığında RTX'e giriş kartı bile denilebilir. Bence daha güçlü bir kart olan RX 5700XT tercih edilmelidir. Sebebi şu; RTX 2060 Super'in gelecekte teknolojiyle daha fazla performans vereceği düşünülüyor ancak RX 5700XT saf performansıyla...
  20. A

RX 5700XT indirimle 3 bin TL civarına alınabilir incehesap sitesinden.
Top Bottom