parçalar güzel ama o fiyatı hak etmıyor bence. amd al demicem intel istiyorsunHangi parçalar kötü?
Sistem kötü değil ama fiyatına göre berbat o fiyata 2080super alırsınBir kişi açmıştı konusunu ve çogu kişi yeter demişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar sadece sistemin nasıl oldugunu sordum nedeni yok İNTEL istiyorum sadece sistemin nasıl oldugunu söyleseniz yeter!
amd ni ye istemiyosun eminimki eskiden amd iyi olsaydı intel kötü olsaydı bu sefer intel istemiyorum derdin eskilere bakma yeniye bakBaştan cevap versen iyidi.
İnsanlara yardım etmeye çalışmakta suç. Ülke de fanboyluğun geldiği noktayı görüyorsunuz aslında. Daha uygun fiyata 'daha iyisini' bile görmezden geliyorlar.Yeterse al kardeşim bak bakalım 14nm+++++ mimarili daha 10nm bile olamayan işlemci ne kadar ısınıyormuş.
Ya istersen 10900K al. 2070 SUPER takmışsın darboğaz yapmaz Ryzen 5 3600 ie 10900K bile en fazla 6fps fark eder o sistemde. Ayrıca AMD 7nm intel 14 bu yüzden 200W gibi bir değerlere ulaşıyor işlemciler.Yav arkadaşım işlemci kötü degil işte oyun anlamında 9900K dan bile daha iyi hala neden kötü diyorsun? İNTEL alacagım.
YOK. Ryzen alırsan daha fazla FPS alırsın. Çünkü işlemci değil ekran kartı FPS' yi belirler.Arkadaşlar BEN İNTEL İSTİYORUM DAHA FAZLA O FİYATA 2080S alınır demeyin 10700K ve 2080S varsa 13.900TL e atarsanız sevinirim.