İ7 10700K ve RTX 2070 Super sistem toplama

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Allah aşkına iyimisiniz? ben başa AMD istemiyorum yazdım hala helip AMD öneriyorsunuz ve üste çıkmaya çalışıyorsunuz lütfen ben cevabımı aldım ve sistemi alacagım birisi konuyu kilitlesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakalım itopya ya gelirse alırım daha iyi geldi.
Daha tartışmayacağım senle.

Arkadaşlar adama hiza ettik ama intel istiyor yapacak bir şey yok zararın neresinden döndürsek iyidir. En azından i7 10700K 2070super ikilisine o kadar para vermesin. İ5 10600K alınıp monitör yükseltilebilir.

Ya ne uzattınız ya bırakın adam ne alırsa alsın para sizden mi çıkıyor? Bende Amd kullanıyorum adam intel istiyor. Boşuna uğraşamazsınız adam kararını vermiş yanlış olsa da doğru olsa da onu alacak işte zorlamayın @RevDeisDou dostumun dediği gibi 10600k al bence daha iyi en azından o kadar para vermezsin

Arkadaşlar adama hiza ettik ama Intel istiyor yapacak bir şey yok zararın neresinden döndürsek iyidir. En azından i7 10700K 2070super ikilisine o kadar para vermesin. İ5 10600K alınıp monitör yükseltilebilir.
Sen iyi bir insansın :) Ne kadar paran olsada boş bir şey için para vermek üzücü.

Ya ne uzattınız ya bırakın adam ne alırsa alsın para sizden mi çıkıyor? Bende AMD kullanıyorum adam Intel istiyor. Boşuna uğraşamazsınız adam kararını vermiş yanlış olsa da doğru olsa da onu alacak işte zorlamayın
Bizden çıkmıyor doğru diyorsun ama uyarmak zorundayım boşuna para niye veriyor yani onu önemsiyoruz aslında ama o istemiyor benlik sorun yok :)

Ya ne uzattınız ya bırakın adam ne alırsa alsın para sizden mi çıkıyor? Bende AMD kullanıyorum adam Intel istiyor. Boşuna uğraşamazsınız adam kararını vermiş yanlış olsa da doğru olsa da onu alacak işte zorlamayın
Aynen kardeşim bir saatir bunu anlatmaya çalıştım vay anasını adam yazmış AmD önermeyin bazıları neden Intel diyor sanene kardeşim adam Intel istiyor

sistem müko A++ Oyunları rahatlıkla oynatır ama i7 10700k işlemci çok ısınan bi işlemci ilerde 360m soğutucu almanızı öneririm

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,156,942
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri