Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
AMD XT serisini beklerdim ben.
Bu testlere bu yüzden inanmıyorum aslında. 2K Ultra ayarda iki işlemcide %100 beslemesi gerekiyor. 3800XT gelince ne olacak acaba çok merak ediyorum bende çünkü AMD geri vites yapmadığı gibi (5600xt 1660Tİ fiyatında çıktı rakip olarak 6gb olarak 1660ti) bu işlemcide 5600xt gibi direkt 10700k ile aynı fiyat etiketinde. Ayrıca 1660ti fiyatında çıkıp 2060 ile aynı FPS' yi veren bir 5600xt olduğunu düşünürsek işlemcide muhtemelen i7 10700k ile başbaşa gidicek AMD.Oyundan oyuna degişiyor tabi
Hepsi 2K ve ulturada 2080Ti ile test edilmiş.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yanlış anlamayın 9-11 FPS degil onu düzeltiyorum9-11 arası.
Videonun linkini atar mısın?Yanlış anlamayın 9-11 FPS degil onu düzeltiyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1.attıgım ssd leri aldıgım video::Videonun linkini atar mısın?
2. videoda OC yapılmış mı belli değil, kullanılan soğutma yazılmamış açıklamada falan. Ayrıca 3200 MHz CL22 RAM kullanmış ve bu AMD' yi felç bırakır.1.attıgım SSD leri aldıgım video::
2.attıgım SSD leri aldıgım video:
Neyse hocam dedigim gibi istedigim gibi çıkarsa alırım yoksa İNTEL herkese teşekkürler.2. videoda OC yapılmış mı belli değil, kullanılan soğutma yazılmamış açıklamada falan. Ayrıca 3200 MHz CL22 RAM kullanmış ve bu AMD' yi felç bırakır.
Neyse hocam dedigim gibi istedigim gibi çıkarsa alırım yoksa İNTEL herkese teşekkürler.
Anladım hocam dedigim gibi yapacagım teşekkür ederim.CL önemi burda. Birde burda CL 16 ile 19 karşılaştırılmış. Attığın videoda 22 daha mühim bir gecikme.